• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Epoxyvloer garage

In de garage heeft u een duurzame, slijtvaste en vloeistofdichte vloer nodig en daarom is een epoxyvloer de beste keuze. Uw vloer krijgt namelijk veel te verduren. In de garage worden onder andere fietsen en auto’s gestald en spullen en gereedschap opgeborgen. Epoxyvloeren zijn hiertegen bestand. Daarbij geven ze uw garage en strak uiterlijk. Wilt u ook een epoxyvloer in de garage? Hiervoor kunt u het beste de experts van Mark Your Floor inschakelen, dé specialist in gietvloeren.

Epoxyvloeren zijn gietvloeren

De epoxyvloer is een type gietvloer. Dit type heeft zijn eigen specifieke kenmerken, waardoor de vloer uitermate geschikt is voor een garage. Epoxyvloeren worden dus niet gelegd, maar gegoten op een ondervloer. Dit doen onze specialisten laag voor laag, aangezien gietvloeren uit meerdere lagen zijn opgebouwd. Hoeveel lagen we gieten, is afhankelijk van de wensen die u heeft. Het aantal lagen varieert doorgaans van 4 laags tot 6 laags. Het gieten van een vloer is vaak binnen drie dagen al klaar. Daarna mag u zes tot zeven dagen de vloer niet betreden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_U-Boat-Worx_kl_02-1536x1024

Voordelen van epoxyvloer in de garage

Epoxyvloeren zijn dus slijtvast, vloeistofdicht en duurzaam. Daarnaast zijn ze door hun naadloze karakter zeer onderhoudsvriendelijk. Vuil kan niet aan de vloer hechten, waardoor de vloer makkelijk te reinigen is. Een epoxyvloer is ook ondoordringbaar, wat bacterie en/of schimmelvorming voorkomt. De perfecte vloer dus voor uw garage, want epoxyvloeren kunnen zware belasting goed verdragen.

Ruim 10 jaar ervaring met gietvloeren

Als gietvloeren specialist willen we onze klanten het beste resultaat geven. We weten dat de vloer in uw garage uniek is en welke aanpak nodig is om een goed product af te leveren. Dankzij meer dan 10 jaar ervaring met gietvloeren is voor ons het realisatieproces een tweede natuur. Naast een goed product, leveren we ook goede service. Dit doen wij door heel Nederland. Er zijn u al veel klanten voorgegaan die wij blij hebben mogen maken met een nieuwe epoxyvloer. Wilt u de volgende zijn? Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • Garantie NOA Afbouw
  • Ruim 10 jaar ervaring

Schakel een specialist in

Voor een epoxyvloer in de garage, bent u bij Mark Your Floor aan het juiste adres. Schakel onze specialisten in door te bellen naar 0648915206 of door op onze website dit contactformulier in te vullen. Voor contact per mail kunt u een bericht sturen naar info@markyourfloor.nl. Ook bij vragen of voor het aanvragen van een offerte kunt u bij ons terecht.