• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer vloerverwarming

Een gietvloer is uitermate geschikt om met vloerverwarming te combineren. Gietvloeren bestaan namelijk uit verschillende lagen. Dit aantal varieert vaak van 4 tot 6 laags en is afhankelijk van de specifieke wensen die u heeft. De verschillende lagen in gietvloeren zorgen voor een goede warmteverdeling. De warmte in uw woning is dus optimaal, terwijl het energieverbruik laag blijft. Mark Your Floor biedt u hoogwaardige gietvloeren bij de vloerverwarming aan. Bent u benieuwd? We komen graag bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Gietvloer en vloerverwarming: de ideale combinatie

Wanneer u een gietvloer in huis wilt nemen, heeft u de keuze uit drie verschillende soorten. Dit zijn de PU (polyurethaan), de Epoxy en de Betonlook gietvloer. Alle drie de soorten zijn prima te combineren met vloerverwarming. Wilt u weten welke vloer het meest geschikt is? Onze specialisten helpen u hier graag bij.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Kies de gietvloer van uw dromen

Naast dat een gietvloer prima met vloerverwarming te combineren is, heeft de gietvloer nog meer voordelen. De vloer is namelijk erg eenvoudig in onderhoud. Alleen de toplaag is na verloop van tijd aan vervanging toe. Daarnaast zijn gietvloeren slipvast, slijtvast en vloeistofdicht. De vloer is makkelijk schoon te maken en gaat lang mee. Dat is natuurlijk wat u verwacht van een vloer. U kunt helemaal zelf bepalen hoe uw gietvloer eruit komt te zien. Naast het aantal lagen en de soort, kunt u ook de kleur bepalen. Het aanbod is ruim. Bij iedere interieurstijl past wel een gietvloer. Waar u ook naar op zoek bent, wij hebben het voor u. Schakel ons in als echte gietvloeren specialist en geniet binnen een mum van tijd van de vloer van uw dromen.

Het beste resultaat dankzij goede service

We willen niet alleen een product afleveren bij onze klanten, maar ook een goede service. Door uw vloer professioneel en secuur te gieten, leveren we u het beste resultaat. Dit doen we snel. We gieten een vloer binnen drie dagen. Onthoud hierbij dat u zes tot zeven dagen nadat we de vloer gegoten hebben niet op de gietvloer mag komen. Wilt u ook een gietvloer in huis in combinatie met vloerverwarming? U haalt hierdoor niet alleen een mooie vloer in huis, maar profiteert ook nog eens van een optimaal wooncomfort. Het realisatieproces is voor ons een tweede natuur. Dit komt door ruim 10 jaar ervaring. Schakel ons in en profiteer van:

  • Garantie NOA Afbouw
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • In heel Nederland actief
  • Gratis & vrijblijvende offerte

Bel voor een afspraak

Wilt u ook een gietvloer met vloerverwarming combineren? Onze specialisten komen graag bij u langs. Bel 0648915206 om een afspraak te maken. U kunt ook ons contactformulier invullen of een mail sturen naar info@markyourfloor.nl. Neem ook bij vragen gerust contact op voor meer informatie.