• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer schuur

Wilt u een gietvloer in de schuur laten aanbrengen? Dan bent u bij Mark Your Floor aan het juiste adres! Wij zijn dankzij onze jarenlange ervaring een echte specialist in gietvloeren. We weten precies hoe de vloer gegoten moet worden om aan uw wensen te kunnen voldoen. Dankzij deze aanpak weten wij ons te onderscheiden. Want uw wensen staan bij ons altijd centraal. U bent bij ons van een goed resultaat verzekerd. Voor een gietvloer in de schuur kunt u dus het beste een afspraak maken met Mark Your Floor.

Een geschikte gietvloer kiezen

Gietvloeren worden aangebracht op een ondervloer. Dit gebeurt laag voor laag, aangezien de gietvloer uit meerdere lagen opgebouwd is. Het aantal lagen verschilt van 4 tot 6 laags. Het is afhankelijk van uw wensen hoeveel lagen er precies gegoten worden. Daarnaast bepaalt u ook zelf het type gietvloer. U kunt voor een Betonlook kiezen, een PU (polyurethaan) of Epoxy. Aangezien een schuur meestal gebruikt wordt als werkplaats of opslagplaats, is het van belang dat de vloer praktisch is. Wilt u weten welk type vloer in uw situatie het meest geschikt is? Vraag het onze specialisten. We bekijken graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

De kenmerken van gietvloeren op een rij

De vloer in uw schuur heeft het een en ander te verduren. Het is dus van belang dat deze vloer tegen een stootje kan. Daarom is een gietvloer een goede keuze. Gietvloeren zijn slipvast, slijtvast en vloeistofdicht. Vuil en vlekken hebben geen kans om aan de vloer te hechten. Dit zorgt ervoor dat gietvloeren eenvoudig schoon te houden zijn. Ze zijn niet voor niets zeer onderhoudsvriendelijk. Dit komt ook door het naadloze karakter van de gietvloer. Iedere gietvloer is uniek en vraagt om een ander soort aanpak. Onze specialisten weten wat ze moeten doen om u een hoogwaardige kwaliteit gietvloer te leveren.

Snel een gietvloer in de schuur

Wilt u ook snel kunnen genieten van een gietvloer in de schuur? Mark Your Floor giet uw vloer vaak binnen drie dagen. Hierna mag u er zes tot zeven dagen niet op lopen. We leveren klanten niet alleen een goed product, maar ook goede service. Naast een professionele en secure werkwijze bieden wij:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Garantie NOA Afbouw
  • Gratis & vrijblijvend advies

Maak een afspraak via ons contactformulier

Om een gietvloer in uw schuur aan te laten brengen, kunt u een afspraak maken via ons contactformulier. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen door 0648915206 te bellen of per e-mail via info@markyourfloor.nl. Onze specialisten helpen u graag. Ook bij vragen of het opvragen van een offerte.