• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer kleuren

U kunt een gietvloer in heel veel verschillende kleuren krijgen. Hierdoor kunt u de vloer volledig op uw smaak afstemmen. De kleur van een vloer speelt een belangrijke rol in de sfeerbeleving in uw woning en de uitstraling van uw interieur. Wat voor interieurstijl u ook mooi vindt, door het grote aanbod kleuren is er altijd een gietvloer die bij uw wensen past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? De specialisten van Mark Your Floor komen graag bij u langs om u hierbij te helpen. Als dé gietvloeren specialist leveren wij u het beste resultaat.

Gietvloer kleuren uitkiezen

Door het grote assortiment gietvloer kleuren, wordt de keuze niet makkelijker. Toch is het kiezen van een kleur belangrijk, aangezien de kleur grotendeels de uitstraling van uw vloer bepaalt. U kunt kiezen uit een lichte tint. Dit zorgt voor een frisse uitstraling. Het licht in de ruimte wordt versterkt en de ruimte lijkt groter. Ook kunt u kiezen voor een donkere tint. Donkere tinten worden vaak als sfeervol ervaren. Ze geven een knus gevoel. Het belangrijkste om rekening mee te houden bij de overweging is uw eigen smaak en interieurstijl. Past de kleur bij uw wensen? Dan heeft u de goede vloer uitgezocht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Verschillende soorten gietvloeren

Naast de keuze uit verschillende kleuren, heeft u bij gietvloeren ook de keuze uit verschillende soorten. Houdt u van een Betonlook? Of gaat u toch voor PU (polyurethaan) of Epoxy? Ook hier staan uw wensen weer centraal. Dat is het mooie aan een gietvloer, u kunt uw stijl volledig zelf bepalen. Gietvloeren zijn naadloos, waardoor een ruimte strak oogt. Ook zijn ze onderhoudsvriendelijk, slijtvast en vloeistofdicht. Gietvloeren kunnen daardoor heel lang mee.

Ervaring met gietvloeren

Het aanbrengen van een gietvloer moet secuur gebeuren. Dit kunnen wij als de beste. Door al ruim 10 jaar ervaring te hebben met gietvloeren in verschillende kleuren, is het realisatieproces hiervan een tweede natuur geworden. We werken professioneel en snel. Binnen drie dagen zijn wij vaak klaar met het gieten van een vloer. Hier kunt u vervolgens zes tot zeven dagen niet overheen lopen, houdt hier vooraf rekening mee. We leveren u als gietvloeren specialist niet alleen een product, maar voorzien u ook van een goede service. Onze voordelen zijn verder:

  • Actief in heel Nederland
  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • Garantie NOA Afbouw

Neem contact op voor een gietvloer

Voor een gietvloer van Mark Your Floor kunt u contact opnemen via het contactformulier, telefonisch via 0648915206 of per mail via info@markyourfloor.nl. Heeft u vragen over ons ruime aanbod in kleuren? Wilt u een vrijblijvende offerte? Neem ook dan gerust contact op.