• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer zolder

Overweegt u een gietvloer op zolder te nemen? Dan bent u bij Mark Your Floor aan het juiste adres! Onze specialisten hebben al de nodige ervaring opgedaan om u een goed resultaat te kunnen verzekeren. Iedere zoldervloer is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Daar zijn we ons van bewust. We beschikken over de kennis en kunde om ieder project te laten slagen. Hierdoor onderscheiden we ons. Voor een gietvloer op zolder kunt u het beste naar Mark Your Floor. Maak een afspraak en wij komen bij u langs op locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Gietvloer geschikt voor op zolder

De gietvloer stijgt enorm in populariteit. De vloer past namelijk bij iedere interieurstijl en is daardoor in alle ruimtes toe te passen. De ondergrond is hierbij van belang. Een gietvloer wordt gegoten in plaats van gelegd. Dit gebeurt op een stabiele, vlakke ondergrond. Daarbij worden gietvloeren opgebouwd uit meerdere lagen. Doorgaans verschilt dit van 4 laags tot 6 laags, maar dit is geheel afhankelijk van uw wensen. Gietvloeren zijn slijtvast, slipvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Ze zijn door hun naadloze karakter gemakkelijk schoon te houden. Zeer geschikt dus voor op uw zolder.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

PU-Gietvloer-particulier

Ruime keuze uit vloeren en kleuren

U kunt de gietvloer volledig afstemmen op uw eigen wensen. U bepaalt niet alleen het soort vloer, maar ook de kleur. Er zijn drie mogelijke gietvloeren waar u uit kunt kiezen. Dit zijn Epoxy, PU (polyurethaan) en Betonlook gietvloeren. Afhankelijk van de vloer die u kiest, kunt u de kleur bepalen. Door het ruime kleurenaanbod kunt u van uw zolder een unieke ruimte maken.

In één dag een nieuwe gietvloer

Als gietvloeren specialist hebben wij al veel klanten mogen verblijden met een nieuwe gietvloer op zolder. We beschikken over ruim 10 jaar ervaring in gietvloeren, waardoor het realisatieproces voelt als een tweede natuur. We gieten de gietvloeren laag voor laag. Dit gebeurt vaak binnen drie dagen! We werken namelijk snel, secuur en professioneel. Nadat we de vloer hebben gegoten, mag u hier zes tot zeven dagen niet op komen. Het is belangrijk dat u hier vooraf rekening mee houdt. We willen u namelijk niet alleen een goed product leveren, maar ook de beste service. Verder bieden wij:

  • Garantie NOA Afbouw
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Gratis & vrijblijvende offerte

Schakel ons waar dan ook in Nederland in

Wij werken door heel Nederland en kunnen iedereen van een geschikte gietvloer voorzien. Wilt u deze op uw zolder? Schakel ons in door dit contactformulier in te vullen of te bellen naar 0648915206. U kunt ook een mail sturen naar info@markyourfloor.nl.