• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer steentjes

Voor een gietvloer met een uniek karakter kunt u de vloer combineren met steentjes. Deze combinatie geeft uw vloer een levendige uitstraling. U heeft de keuze uit verschillende uitvoeringen, bijvoorbeeld een grindvloer, troffelvloer of siergrindvloer. U kunt hiermee uw eigen stijl creëren, volledig gebaseerd op uw smaak en wensen. Mark Your Floor helpt u hierbij. Wij zijn dé gietvloeren specialist. Voor een gietvloer met steentjes kunt u het beste bij ons terecht. U bent bij ons van hoogwaardige kwaliteit verzekerd. Maak een afspraak met ons en wij komen graag langs om met u de mogelijkheden te bespreken.

Wat houdt een gietvloer in?

Een gietvloer, de naam zegt het al, is een vloer die gegoten wordt in plaats van gelegd. Gietvloeren bestaan uit meerdere lagen. Deze lagen worden één voor één gegoten. Hoeveel lagen er gegoten worden, is voor iedere vloer uniek. Dit hangt af van uw wensen. Vaak varieert het aantal lagen van 4 tot 6 laags. Het aanbrengen van een gietvloer met steentjes verloopt snel. De specialisten van Mark Your Floor kunnen dit binnen drie dagen. Nadat we de vloer in uw woning hebben gegoten, mag u hier zes tot zeven dagen niet overheen lopen. Houdt hier altijd vooraf rekening mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Voordelen van een gietvloer met steentjes

Wanneer u een gietvloer gaat combineren met steentjes zorgt dit voor een fraaie uitstraling in uw woning. Daarnaast profiteert u bij gietvloeren van een onderhoudsvriendelijk karakter. Vuil zal zich niet goed aan de vloer hechten, waardoor u de vloer gemakkelijk schoon houdt. Dit oogt niet alleen mooier, maar is ook nog eens hygiënisch. Daarbij zijn gietvloeren zeer duurzaam. Ze hebben een lange levensduur. Het naadloze, slipvaste en slijtvaste karakter zorgt ervoor dat de vloer voor vrijwel iedere ondervloer geschikt is.

Gietvloer laten aanbrengen door een professional

Wilt u verzekerd zijn van een goed resultaat? Laat dan uw gietvloer aanbrengen door onze specialisten. Door de nodige jaren ervaring is het aanbrengen van gietvloeren voor ons een tweede natuur. We hanteren een professionele en secure werkwijze. U krijgt van ons niet alleen een goed product geleverd, maar we bieden ook een uitstekende service. Door heel Nederland hebben wij al veel klanten blij mogen maken met nieuwe gietvloeren. Ook met steentjes. Verder bieden wij u de volgende voordelen:

  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • Garantie NOA Afbouw
  • Ruim 10 jaar ervaring

Maak vandaag nog een afspraak

Is een gietvloer met steentjes echt iets voor u? Maak dan vandaag nog een afspraak, zodat u binnen een mum van tijd van uw nieuwe gietvloer kunt genieten. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 0648915206 of door ons contactformulier op de website in te vullen. U kunt ons ook mailen via info@markyourfloor.nl. Neem ook gerust contact op voor het aanvragen van een offerte of voor meer informatie.