• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Anti-slip afwerking

Anti-slip afwerking is een belangrijk detail van uw vloer. Niet elke locatie vereist dezelfde slipweerstand. De keuze van vlakke of structuurvloeren in procesgebieden is niet altijd een eenvoudige opgave. Wij bieden u een groot aantal anti-slip afwerkingen aan, zodat uw wensen en behoeften worden ingevuld. De onderlaag wordt bepaald aan de hand van de bestaande ondervloer. Dit kan een schraaplaag, troffelvloer of kleurcoating zijn. Daarna wordt er een bepaalde anti-slip aangebracht.

Laat u adviseren door onze deskundigen!

Wij adviseren u graag aan de hand van de onderstaande anti-slip afwerkingen. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of een afspraak wil maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Licht anti-slip

In sommige ruimtes is een hele lichte mate van antislip gewenst. Hiervoor hebben we een speciale aflaklaag met toegevoegd antislip poeder.

Fijn anti-slip

Deze mate van antislip verkrijgen we door het toepassen van een gekleurde antislip korrel in een fijne korrelmaat. Dit wordt afgewerkt met transparante afwerklagen, waardoor we een goede slijtvaste antislip verkrijgen.

Grof anti-slip

Deze mate van antislip verkrijgen we door het toepassen van een gekleurde antislip korrel in een grovere korrelmaat. Afgewerkt met transparante afwerklagen, waardoor we een goede slijtvaste antislip verkrijgen.