• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer op tegels

Mark Your Floor kan in principe op iedere ondergrond een gietvloer aanbrengen, ook op tegels of over plavuizen. Het belangrijkste is dat de ondergrond vlak en strak is. Als gietvloeren specialist hebben wij de nodige ervaring in het aanbrengen van gietvloeren op verschillende ondergronden. We beschikken over een grote hoeveelheid kennis en kunde om u een goed resultaat te leveren. Bent u op zoek naar een naadloze vloer? Dan is een gietvloer op tegels echt wat voor u! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Onze specialisten komen graag bij u langs om te kijken wat we voor u kunnen beteken.

Belangrijke eigenschappen van gietvloeren

Welke ondergrond u ook heeft, zolang de ondergrond vlak en strak is kunnen wij er een gietvloer op plaatsen. Tegels of plavuizen maakt dus niet uit. We zullen de gietvloer laag voor laag gieten. De vloer wordt dus niet gelegd. Afhankelijk van uw wensen bepalen we het aantal lagen van de vloer. Dit varieert meestal van 4 laags tot 6 laags. Gietvloeren hebben een slipvast en slijtvast karakter. Ze zijn enorm onderhoudsvriendelijk. U houdt de vloer gemakkelijk schoon en enkel de toplaag is na verloop van tijd aan vervanging toe. Wilt u ook lang van uw vloer kunnen genieten? Kies dan voor onze gietvloeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Gietvloeren voor ieder interieur

Bij ieder interieur past een gietvloer. Of u deze nu op tegels of over plavuizen laat plaatsen. U kunt niet alleen kiezen uit verschillende soorten gietvloeren, maar ook uit een uitgebreid aanbod aan kleuren. De soorten gietvloeren die bestaan zijn Betonlook, Epoxy en PU (polyurethaan) gietvloeren. Al deze vloeren bezitten hun eigen kenmerken. Dit maakt ze zo uniek. Stem de gietvloer volledig af op uw wensen en wij zorgen ervoor dat u snel van de vloer kunt genieten!

Gietvloer op tegels aanbrengen door een expert

U kunt het beste een gietvloer laten aanbrengen door een expert. Onze specialisten hebben hier veel ervaring in. Ze leveren niet alleen een goed product af, maar ook een goede service. Door secuur en professioneel te werken, kunnen we op alle tegels of plavuizen gietvloeren aanbrengen. Het gieten van een vloer gebeurt vaak in drie dagen, waarna u zes tot zeven dagen de vloer niet mag betreden. Maak vandaag nog een afspraak met onze specialisten en profiteer van:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Actief in heel Nederland
  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • Garantie NOA Afbouw

Neem telefonisch contact op

Wilt u een gietvloer op tegels of over plavuizen laten plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem telefonisch contact op om een afspraak te maken met Mark Your Floor door te bellen naar 0648915206. U kunt ook contact opnemen via ons contactformulier of via ons e-mail adres info@markyourfloor.nl. Ook voor het aanvragen van een offerte of voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.