• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer toilet

Voor een ruimte waarin hygiëne van groot belang is, zoals het toilet, is een gietvloer zeer geschikt. Gietvloeren zijn niet alleen een hygiënische oplossing, maar ze zijn ook nog eens waterdicht. Daarbij zijn deze naadloze vloeren erg onderhoudsvriendelijk. En dat is wat u wilt op uw toilet. Voor het gieten van deze vloeren, kunt u het beste een specialist inschakelen. Bij Mark Your Floor hebben we al de nodige ervaring opgebouwd om in iedere woning een gietvloer te kunnen plaatsen. Uw vloer is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Wij weten precies hoe we het beste resultaat moeten leveren. Voor een gietvloer op uw toilet bent u bij ons aan het juiste adres!

Waarom een gietvloer geschikt is

Gietvloeren zijn makkelijk in onderhoud en kunnen daardoor heel lang mee. De vloer heeft een vuil- en waterafstotend karakter. Het water of vuil dat op de vloer komt, is dus zonder moeite te verwijderen. U zult er na het schoonmaken niets meer van zien. Daarbij zijn de vloeren slip- en slijtvast. Dit zijn zeer belangrijke eigenschappen voor een vloer in het toilet. De vloer wordt niet gelegd, maar gegoten. Onze specialisten kunnen dit als de beste. De gietvloer is uit verschillende lagen opgebouwd. Deze lagen gieten we één voor één op de ondervloer. Het is afhankelijk van uw wensen uit hoeveel lagen de vloer bestaat. Doorgaans is dit 4 tot 6 laags.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

20200422_162513

Een gietvloer die past bij uw toilet

Gietvloeren zijn heel eenvoudig te combineren met uw interieur. Ze passen overal bij. Er zijn verschillende soorten gietvloeren waar u uit kunt kiezen. U kunt op het toilet een Betonlook vloer laten gieten, PU (polyurethaan) of Epoxy. Als dé specialist in gietvloeren weten wij welke vloer het meest geschikt is voor u. Op basis van uw wensen kunnen we iedere vloer leveren. U kunt zelfs de kleur zelf bepalen. De mogelijkheid aan kleuren is namelijk enorm. Kies een gietvloer die geheel bij uw stijl past en wij doen de rest.

De voordelen van Mark Your Floor

Wij zijn gespecialiseerd in gietvloeren. Door ruim 10 jaar ervaring is het realisatieproces voor ons een tweede natuur geworden. We leveren u niet alleen een uitstekend product, maar ook de beste service. Wilt u ook een gietvloer op het toilet? Wij zijn in heel Nederland actief. Binnen drie dagen kunnen we u de vloer van uw dromen leveren. Dit doen wij secuur en professioneel. Zorg er wel voor dat u zes of zeven dagen na het gieten niet op de vloer loopt. Onze voordelen zijn verder:

  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • Garantie NOA Afbouw
  • Ruim 10 jaar ervaring

Schakel ons in

Wilt u ons inschakelen voor een gietvloer op uw toilet? Bel ons dan via 0648915206 of vul online dit contactformulier in. We zijn ook per mail bereikbaar op info@markyourfloor.nl. Wilt u een offerte opvragen? Of heeft u behoefte aan meer informatie? Laat het ons gerust weten!