• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer keuken

Een gietvloer in de keuken is razendpopulair. Ze zijn niet alleen mooi, maar ook nog eens ontzettend praktisch. Gietvloeren zijn namelijk naadloos en gemakkelijk in onderhoud. Daarbij past de vloer bij iedere interieurstijl. Gietvloeren worden niet gelegd, maar gegoten. Ze zijn opgebouwd uit meerdere lagen. Voor het beste resultaat kunt u het beste de specialisten van Mark Your Floor inschakelen. Wij beschikken over de nodige ervaring met gietvloeren. Uw vloer is uniek en vraagt om een eigen aanpak. Wij weten precies hoe we dit moeten doen. Maak een afspraak en wij komen bij u langs voor een gietvloer in de keuken!

Pas de gietvloer aan op uw keuken

Welke interieurstijl u ook heeft, een gietvloer is overal bij te combineren. Er bestaan drie soorten gietvloeren waar u uit kunt kiezen. Dit zijn de Epoxy gietvloer, de PU (polyurethaan) gietvloer en de Betonlook gietvloer. Iedere vloer heeft specifieke kenmerken. Afhankelijk van het soort vloer dat u kiest, kunt u de gewenste kleur bepalen. De mogelijke kleuren gietvloeren zijn oneindig. U kunt de vloer volledig afstemmen op uw eigen wensen. Wat u ook wilt, als dé specialist in gietvloeren leveren wij altijd het beste resultaat voor uw keuken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Project_detail_05

Kenmerken van gietvloeren

Naast dat gietvloeren naadloos en onderhoudsvriendelijk zijn, zijn ze ook slipvast, slijtvast en vloeistofdicht. Dit is in een keuken erg belangrijk. Uw vloer gaat langer mee, doordat er geen vocht en vlekken in uw vloer kunnen trekken. Een gietvloer wordt uit meerdere lagen opgebouwd. Het aantal lagen verschilt van 4 tot 6 laags. De hoeveelheid lagen hangt af van uw persoonlijke wensen. We komen graag bij u langs op locatie om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.

Snel, professioneel en secuur!

Gietvloeren worden laag voor laag gegoten. Onze specialisten kunnen dit binnen drie dagen! We gieten uw vloer niet alleen snel, maar ook professioneel en secuur. We beschikken over ruim 10 jaar ervaring, waardoor het realisatieproces inmiddels een soort tweede natuur is. We leveren u een product met daarbij de beste service. Wilt u ook de gietvloer van uw dromen in de keuken hebben? Schakel ons in! Nadat we de vloer gegoten hebben, mag u hier zes tot zeven dagen niet overheen lopen. Houdt hier vooraf rekening mee. Verder bieden wij u de volgende voordelen:

  • Garantie NOA Afbouw
  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • Ruim 10 jaar ervaring

Neem contact op met ons

Voor een gietvloer in uw keuken kunt u contact opnemen met Mark Your Floor. Dit doet u via ons contactformulier of door te bellen naar 0648915206. U kunt ons ook bereiken via e-mail. Stuur hiervoor een bericht naar info@markyourfloor.nl. Neem ook gerust contact met ons op als u vragen heeft of een voor een offerte.