• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer woonkamer

Een gietvloer is een echte eyecatcher in uw woonkamer. Deze vloer neemt niet voor niets toe in populariteit. U kunt de gietvloer namelijk met allerlei interieurstijlen combineren. Het is een naadloze vloer die op de ondervloer wordt aangebracht. De vloer wordt uit meerdere lagen opgebouwd. Deze lagen worden niet gelegd, maar gegoten. Dit is zeer secuur werk. Daarom kunt u het beste de specialisten van Mark Your Floor inschakelen. Iedere vloer is uniek en vraagt om een andere aanpak. Wij beschikken over de nodige ervaring om iedere klus te laten slagen. Schakel ons in voor een gietvloer in uw woonkamer voor het beste resultaat!

Verschillende lagen

Een gietvloer bestaat dus uit meerdere lagen. Dit varieert van 4 laags tot 6 laags. De hoeveelheid lagen hangt af van de ondervloer die u wenst. Ook de soorten lagen zijn voor iedereen uniek. De gietvloer is opgebouwd uit:

  • Egalisatielaag
  • Primelaag
  • Gietlaag
  • Laklaag

De vloer wordt laag voor laag door ons in uw woonkamer gegoten. Dit is vaak binnen drie dagen klaar. Nadat we de vloer gegoten hebben, kunt u er zes tot zeven dagen niet op lopen. Houdt hier rekening mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Soorten gietvloeren in de woonkamer

Er zijn drie verschillende soorten gietvloeren. U kunt kiezen uit een Betonlook, Epoxy of PU (polyurethaan) gietvloer. Al deze vloeren hebben een uniek karakter. Ze beschikken over specifieke kenmerken. Welke vloer het beste bij uw woonkamer past, is onder andere afhankelijk van uw wensen. Zelfs de kleur kunt u zelf bepalen. Er zijn oneindig veel mogelijkheden aan kleuren wanneer u kiest voor één van onze gietvloeren. Als gietvloer specialist zijn wij overal bij in te zetten. Wat u ook wilt, wij realiseren het!

Dé gietvloer specialist

Wij leggen gietvloeren door heel Nederland. Er zijn u al veel klanten voor geweest die wij blij hebben mogen maken met een prachtige gietvloer in de woonkamer. Door ruim 10 jaar ervaring in het gieten van vloeren is het realisatieproces als een tweede natuur. We leveren u snel en professioneel het beste resultaat! Maar als gietvloer specialist leveren wij niet alleen een product. We bieden u ook een goede service. Wilt u ook een vloer die lang meegaat, die slijtvast én slipvast is? Dan is onze gietvloer de beste keuze. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • Garantie NOA Afbouw
  • Ruim 10 jaar ervaring

Maak direct een afspraak

Neem telefonisch contact met ons op via 0648915206 en wij komen bij u langs voor een gietvloer in uw woonkamer. U kunt ook ons contactformulier invullen of een bericht sturen via info@markyourfloor.nl. Neem ook bij vragen gerust contact met ons op.