• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer slaapkamer

Dankzij een gietvloer kunt u de slaapkamer van uw dromen realiseren. Wilt u ook een slijtvaste, slipvaste, onderhoudsvriendelijke vloer? Dan zijn de gietvloeren van Mark Your Floor uitermate geschikt voor u! We knappen graag uw slaapkamer op, geheel zoals u wenst. We hebben door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan en weten hoe we uw unieke vloer moeten aanpakken. Dit doen wij altijd zeer secuur. Kies voor een gietvloer in uw slaapkamer en onze specialisten leveren u het beste resultaat!

Gietvloer in de slaapkamer is onmisbaar

Tegenwoordig mag een gietvloer niet ontbreken in uw interieur. Gietvloeren zijn namelijk met ieder interieur te combineren. Het is een vloer dat uit meerdere lagen bestaat. Hoeveel lagen u nodig heeft in de slaapkamer, is geheel afhankelijk van de wensen die u heeft. Het aantal lagen varieert meestal van 4 tot 6 laags. De lagen worden laag voor laag door ons gegoten. Dit gebeurt razendsnel, vaak binnen drie dagen! Houdt er wel vooraf rekening mee dat u nadat de vloer gegoten is zes tot zeven dagen niet op de vloer mag komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

127280806_211372620368741_6214440973471400924_n

De slaapkamer vloer van uw dromen realiseren

Welke gietvloer u ook voor ogen heeft in uw slaapkamer, wij zorgen ervoor dat deze goed wordt aangebracht. Gietvloeren zijn naadloos. We brengen ze aan op de ondervloer. U kunt uit drie typen gietvloeren kiezen, namelijk Epoxy, Betonlook of PU (polyurethaan). Deze vloeren hebben verschillende kenmerken en een eigen karakter. Afhankelijk van het type dat u kiest, kunt u de kleur bepalen. De mogelijke kleuren zijn oneindig. Hierdoor kunt u de vloer in uw slaapkamer precies op uw wensen afstemmen. Binnen een mum van tijd geven wij u de slaapkamer vloer van uw dromen!

Goede service van de gietvloeren specialist

We hebben al veel klanten mogen verblijden met een prachtige gietvloer in hun slaapkamer. Het realisatieproces is als een tweede natuur geworden dankzij ruim 10 jaar ervaring met gietvloeren. U kunt ons in heel Nederland inschakelen. We komen graag bij u langs op locatie om niet alleen een goed product af te leveren, maar u ook de beste service te bieden. Laat ons als gietvloeren specialist snel en professioneel de gietvloer van uw dromen leveren. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • Garantie NOA Afbouw

Maak een afspraak met ons

Kan uw slaapkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Maak een afspraak met ons voor een prachtige gietvloer. Dit kunt u telefonisch doen via 0648915206 of door het invullen van dit contactformulier. We zijn ook per mail te bereiken via info@markyourfloor.nl. Neem ook bij vragen of voor een offerte gerust contact met ons op.