• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Wat kost een gietvloer?

Wat kost een gietvloer? Veel mensen vragen dit zich af. Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer spelen de kosten van de vloer een belangrijke rol in de overweging. U wilt natuurlijk de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dit ontvangt u bij Mark Your Floor. Dankzij de ervaring die wij hebben opgebouwd, kunnen we u het beste resultaat leveren. Als echte gietvloeren specialist weten we wat de beste aanpak is om de vloer van uw wensen te gieten. Overweegt u een gietvloer te nemen en wilt u weten wat deze kost? Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Waarom een gietvloer?

Gietvloeren worden dus niet gelegd, maar gegoten. Dit gebeurt laag voor laag, want gietvloeren zijn uit meerdere lagen opgebouwd. Het aantal lagen van een gietvloer varieert van 4 tot 6 laags en wordt afgestemd op uw wensen. U bepaalt dus helemaal zelf hoe de gietvloer eruit komt te zien. Niet alleen door de lagen, maar ook door het soort. U heeft de keuze uit PU (polyurethaan), Betonlook of Epoxy. Deze verschillende soorten vloeren zijn ook in verschillende kleuren te verkrijgen. Wat u ook wilt, wij leveren het voor betaalbare kosten. U kunt gietvloeren met ieder interieur combineren. Bovendien zijn gietvloeren slijtvast, slipvast én gemakkelijk te onderhouden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Een gietvloer: wat kost het?

Bent u op zoek naar een gietvloer en bent u benieuwd wat u dit kost? Bij het vaststellen van de kosten houden we rekening met de staat van de ondergrond, de grootte van het te behandelen oppervlak, het aantal reparaties dat uitgevoerd dient te worden en of we eventueel afschot moeten aanbrengen. Het is dus niet mogelijk om standaard prijzen te geven. De prijzen verschillen voor iedere unieke situatie. We komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken, zodat we voor u een goede prijs af kunnen stemmen.

Hoogwaardige kwaliteit voor goede prijzen

Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit gietvloeren. Onze werkwijze is namelijk zeer professioneel en secuur. Daarnaast werken we snel. Binnen drie dagen kunnen we een vloer gieten. Hierbij is het wel belangrijk om te vermelden dat u zes tot zeven dagen nadat de vloer gegoten is niet over de vloer heen mag lopen. Naast dat wij een goed product afleveren, bieden we ook de beste service aan onze klanten. Wat dit kost hangt af van uw wensen. De voordelen die wij bieden zijn verder:

  • Garantie NOA Afbouw
  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • Ruim 10 jaar ervaring

Neem contact op via ons contactformulier

Wat kost een gietvloer? Voor een antwoord op deze vraag kunt u het beste ons contactformulier invullen. Het is ook mogelijk om uw vragen telefonisch te stellen via 0648915206 of per mail via info@markyourfloor.nl. We hopen u snel te zien om de mogelijkheden van onze gietvloeren te bespreken.