• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer ervaringen

Als echte gietvloer specialist heeft Mark Your Floor al veel klanten goede ervaringen gegeven met gietvloeren. Deze stijlvolle vloer past in iedere woon- of bedrijfsruimte. U kunt het met veel verschillende interieurstijlen combineren. Van modern tot klassiek of van landelijk tot industrieel. Alles is mogelijk. Daarbij zijn gietvloeren zeer hygiënisch. Dankzij het naadloze karakter blijft er geen vuil of stof achter en is de vloer makkelijk schoon te maken. Ondanks al deze positieve kenmerken van gietvloeren, wilt u wellicht toch eerst wat ervaringen van andere klanten lezen voordat u een gietvloer aanschaft. Dit is heel logisch. Daarom zetten we voor u een aantal ervaringen op een rij.

Gietvloeren gaan lang mee

Door het onderhoudsvriendelijke karakter van gietvloeren, hebben deze vloeren een lange levensduur. Ze zijn eenvoudig te reinigen en alleen de toplaag van de vloer zal na verloop van tijd een keer vervangen moeten worden. U kunt dus heel lang van uw vloer genieten. Dit levert veel positieve ervaringen op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Eindeloos veel mogelijkheden met gietvloeren

Naast dat gietvloeren lang meegaan, makkelijk in onderhoud zijn en een stijlvolle uitstraling hebben, zijn er nog meer positieve ervaringen op te noemen. Gietvloeren bieden namelijk eindeloos veel mogelijkheden. U kunt zowel het type vloer als de kleur aanpassen op uw eigen stijl. U kunt kiezen uit Betonlook gietvloeren of juist Epoxy of PU (polyurethaan) gietvloeren. Deze vloeren zijn in reusachtig veel verschillende kleuren te verkrijgen. Binnen een mum van tijd heeft u de vloer van uw dromen in huis.

Een servicegerichte werkwijze

Uit de ervaringen van onze klanten is gebleken dat zij veel waarde hechten aan onze servicegerichte werkwijze. Het is dan ook ons doel om u niet alleen een goed product te leveren, maar u ook bij te staan met een uitstekende service. We denken graag met u mee over de mogelijkheden om het resultaat van uw wensen te realiseren. Onze werkwijze wordt verder omschreven als behulpzaam, flexibel en secuur. We hanteren keurige tarieven voor een prachtig resultaat. Zoals een klant omschreef: “Mark my words, Mark is your man.” Schaf een gietvloer bij ons aan en profiteer van:

  • Garantie NOA Afbouw
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • In heel Nederland actief
  • Gratis & vrijblijvende offerte

Deel uw gietvloer ervaring

Wilt u uw gietvloer ervaring met ons delen? Laat een bericht achter via ons contactformulier. Ook wanneer u een gietvloer wilt aanschaffen kunt u ons contactformulier invullen. Het is ook mogelijk om contact met ons op te nemen via 0648915206 of info@markyourfloor.nl.