• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Levensduur gietvloer

Wanneer u op zoek bent naar een vloer met lange levensduur, is de gietvloer van Mark Your Floor voor u de beste keuze. Gietvloeren zijn enorm populair in de interieurwereld. Zowel particulieren als bedrijven passen deze vloeren steeds vaker toe. Waarom? Naast dat gietvloeren bij ieder interieur te combineren zijn, hebben ze een zeer onderhoudsvriendelijk karakter. U houdt de vloer eenvoudig schoon, waardoor deze mooi blijft. Beleef ook lang plezier van uw vloer en kies voor een gietvloer met lange levensduur van Mark Your Floor.

Waarom heeft de gietvloer een lange levensduur?

Gietvloeren zijn dus erg duurzaam. Ze zijn makkelijk te onderhouden en hebben daardoor een lange levensduur. Omdat gietvloeren naadloos, slijtvast en vloeistofdicht zijn, worden ze niet snel vuil. Het stof of vuil dat wel op de vloer terecht komt, is eenvoudig te verwijderen. Hierdoor zult u geen last hebben van vlekken of doffe plekken. Gietvloeren zijn uit lagen opgebouwd. Bij het aanbrengen van een gietvloer worden de lagen één voor één gegoten. De hoeveelheid lagen die gegoten worden, hangt af het aantal lagen dat u wenst. Dit kan van 4 laags tot 6 laags variëren. Alleen de toplaag kan na verloop van tijd toe zijn aan vervanging. Dit gaat erg eenvoudig en kost u weinig.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Gietvloeren combineren met uw interieurstijl

Naast dat gietvloeren over een zeer lange levensduur beschikken, zijn ze ook nog eens in ieder huis of bedrijfspand toe te passen. Wat uw interieurstijl ook is, een gietvloer past daar zeker bij! U kan een PU (polyurethaan) gietvloer nemen, een Betonlook gietvloer of juist een Epoxy gietvloer. Het aanbod is uitgebreid! Daarnaast kunt u ook uit eindeloos veel verschillende kleuren kiezen. Welke uitstraling u uw woning ook wilt geven, met een gietvloer is het mogelijk!

De beste kwaliteit gietvloeren

Wij leveren altijd producten van hoogwaardige kwaliteit af. Daarnaast bent u bij ons van een uitstekende service verzekerd. Onze specialisten werken professioneel, secuur én snel. Binnen drie dagen heeft u al een nieuw gegoten vloer thuis. Houdt er wel rekening mee dat u zes tot zeven dagen nadat de vloer gegoten is hier niet op mag komen. Wilt u ook profiteren van de lange levensduur van een gietvloer? Schakel ons in en wij bieden u als echte gietvloeren specialist:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Garantie NOA Afbouw
  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • In heel nederland actief

Schakel een expert in

Om er zeker van te zijn dat uw gietvloer een lange levensduur heeft, kunt u de gietvloer het beste laten aanbrengen door een expert. De specialisten van Mark Your Floor helpen u graag. Bel 0648915206, vul op onze website ons contactformulier in of mail naar info@markyourfloor.nl om een afspraak te maken.