• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Showroom bij u thuis

Onze showroom bij u thuis beleven? Zo gaat dit in zijn werk:

Na uw telefonisch contact met ons, plannen we een afspraak bij u thuis. Zo kunt u in een fijne en persoonlijke setting uw wensen bespreken. Bovendien kunnen wij dan ook de ruimtes bekijken waarin de nieuwe vloer moet worden aangebracht. Hierbij geven wij u direct advies over het best passende vloersysteem voor uw woning of bedrijfspand.

Keuze uit diverse stalen!

Naast praktisch advies, nemen wij ook stalen voor u mee van mogelijke kleuren en opties voor uw nieuwe vloer. Wij voorzien u hierbij ook van informatiefolders van de leverancier waar wij mee werken. Hierin staat alles duidelijk uitgelegd over uw toekomstige nieuwe vloer.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Mark heeft afgelopen novembr betonciré aangebracht in onze nieuwbouw woning. Niet alleen het eindresultaat is prachtig geworden, maar ook de hele gang van zaken vooraf en tijdens het proces was uitermate prettig en professioneel. Kortom: echt een aanrader!

  • Mark heeft bij ons een strakke gietvloer gelegd naar volle tevredenheid. Doet wat hij zegt en zegt wat hij doet! Goede prijs kwaliteit en prettige samenwerking. Aanrader als je voor een gietvloer kiest.

  • Afgelopen januari hebben wij een gietvloer laten plaatsen op onze zolder. De vloer is van heel mooie kwaliteit en precies wat de ruimte nodig heeft om weer fris en van deze tijd te maken. Mark is prettig om mee te werken, denkt mee in mogelijkheden, is makkelijk om afspraken mee te maken en levert fantastisch werk. Dank je wel! Wij zijn nog elke dag blij met de vloer.