• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer hal

Dankzij een gietvloer wordt uw hal een echte eyecatcher. Een hal vormt namelijk de basis van uw woning. Het geeft direct een eerste indruk van de sfeer en uitstraling die u in uw woning wilt creëren. Gietvloeren zijn naadloos en strak. U kunt ze met iedere interieurstijl combineren. Onze specialisten van Mark Your Floor weten daar alles van. We zijn ons ervan bewust dat iedere vloer uniek is en een andere aanpak vraagt. Dankzij onze ervaring kunnen we altijd een goed resultaat realiseren. Wilt u ook een gietvloer in uw hal? Wij helpen u graag!

Gietvloeren zijn onderhoudsvriendelijk

De hal is de plek waar mensen uw woning binnentreden. Iedereen loopt erdoor. Mensen hangen er hun jas op en trekken er hun schoenen uit. Het is daarom van belang dat u een goede vloer in uw hal heeft. Een vloer die slijtvast, slipvast en makkelijk in onderhoud is, zoals de gietvloer. Vuil kan niet op gietvloeren hechten, waardoor het makkelijk te verwijderen is. U houdt uw hal dus eenvoudig schoon. Hiermee kunt u direct een goede indruk achterlaten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

mark_your_floor_service_betonlook_gietvloeren_02-1100x550

Ervaar het gevoel van thuiskomen

Dankzij een gietvloer in uw hal ervaart u echt het gevoel van thuiskomen. U kunt de vloer volledig afstemmen op wat u zelf mooi vindt. Kiest u voor een Betonlook gietvloer, een PU (polyurethaan) of een Epoxy? Afhankelijk van deze keuze kunt u de kleur van de vloer bepalen. Dit kleurenaanbod is enorm. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen ze realiseren. Als specialist in gietvloeren leveren wij u niet alleen een product, maar ook een goede service. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We staan u graag bij met deskundig advies.

Binnen drie dagen een gietvloer in de hal

Gietvloeren bestaan uit meerdere lagen, variërend van 4 tot 6 laags. Dit hangt af van uw eigen wensen. Wij zijn gespecialiseerd in het gieten van een gietvloer. Dit doen we doorgaans binnen drie dagen. Nadat de vloer in uw hal gegoten is, kunt u er zes tot zeven dagen niet overheen lopen. Het is belangrijk dat u hier rekening mee houdt van tevoren. Wij werken niet alleen snel, maar ook professioneel en secuur. Het realisatieproces is voor ons dankzij ruim 10 jaar ervaring een tweede natuur geworden. We bieden u:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Actief in heel Nederland
  • Garantie NOA Afbouw
  • Gratis & vrijblijvende offerte

Neem contact op met Mark Your Floor

Vul dit contactformulier in of bel naar 0648915206 om contact met ons op te nemen voor een gietvloer in uw hal. We zijn ook te bereiken via e-mail. Ons e-mailadres is info@markyourfloor.nl.