• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer badkamer

In de interieurwereld wordt een gietvloer in de badkamer steeds populairder. Dat is heel logisch, want de vloer is makkelijk in onderhoud en waterafstotend. De gietvloer is een naadloze vloer die wordt aangebracht op de ondervloer. De vloer is opgebouwd uit meerdere lagen, die worden gegoten in plaats van gelegd. Dit moet zeer secuur gebeuren. De specialisten van Mark Your Floor hebben hier de nodige ervaring in. We zijn ons ervan bewust dat iedere vloer uniek is en een andere aanpak nodig heeft. Dit maakt ons tot wie wij zijn. Wilt u ook een gietvloer in de badkamer? Schakel ons in!

De verschillende lagen van een gietvloer

De hoeveelheid lagen waaruit de gietvloer wordt opgebouwd, is afhankelijk van de ondervloer van uw wensen. Het aantal lagen kan verschillen van 4 tot 6 laags. De opbouw is als volgt:

  • Egalisatielaag
  • Primelaag
  • Gietlaag
  • Laklaag

Welke van deze lagen van toepassing zijn in uw badkamer is, net als het aantal lagen, voor iedereen uniek. We gieten de vloer laag voor laag. Dit gebeurt binnen drie dagen. Houdt er rekening mee dat u zes tot zeven dagen niet op de vloer mag lopen nadat de vloer gegoten is.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Project_04

Mogelijkheden gietvloer in de badkamer

Er bestaan drie verschillende soorten gietvloeren. Dit zijn de PU (polyurethaan), Betonlook en Epoxy gietvloer. Deze vloeren beschikken over specifieke kenmerken en hebben hierdoor hun eigen karakter. Als gietvloer specialist kunnen wij al deze vloeren professioneel gieten in uw badkamer. Afhankelijk van het type gietvloer dat u wilt, kunt u kiezen uit oneindig veel kleuren voor uw vloer. Wanneer u bijvoorbeeld een PU vloer neemt, kunt u uit al de RAL-kleuren kiezen. RAL-kleuren zijn kleuren die een eigen codering hebben, zodat ze overal hetzelfde toegepast kunnen worden. U kunt dus de vloer volledig afstemmen op uw wensen!

Dé specialist in het gieten van vloeren

Het vinden van de juiste specialist voor het gieten van uw vloer kan lastig zijn. Mark Your Floor is actief door heel Nederland. We hebben al veel klanten blij mogen maken met een gegoten vloer in hun badkamer. Dankzij ruim 10 jaar ervaring met gietvloeren is het realisatieproces een tweede natuur geworden. Naast dat wij een product afleveren, bieden we ook een goede service. Wilt u ook graag een duurzame, slijtvaste en slipvaste vloer? Wij leveren u snel en professioneel de gietvloer van uw wensen! Verder zijn onze voordelen:

  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Garantie NOA Afbouw

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een gietvloer in uw badkamer? Neem hiervoor telefonisch contact op door te bellen naar 0648915206 of door dit contactformulier in te vullen. U kunt ons ook per e-mail bereiken op info@markyourfloor.nl. Heeft u nog vragen? Wilt u meer informatie? Neem ook dan gerust contact met ons op.