• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer kantoor

Met een gietvloer op kantoor straalt u stijl uit. Deze vloeren zijn namelijk naadloos, waardoor ze een strakke uitstraling aan de ruimte geven. Dit is van belang, aangezien uw kantoor als visitekaartje voor uw bedrijf dient. De kantoorvloer moet daarom van topkwaliteit zijn. Dit kan Mark Your Floor voor u realiseren. Als specialist in gietvloeren kunnen wij u van het beste resultaat voorzien. Het maakt niet uit hoeveel klanten, leveranciers of medewerkers over de vloer lopen. Onze gietvloeren blijven mooi. Wilt u ook een gietvloer op kantoor? We komen graag bij langs bij uw bedrijf om het te hebben over de mogelijkheden.

Specialist in het gieten van vloeren

Gietvloeren worden opgebouwd uit meerdere lagen. Deze lagen zullen wij één voor één op de ondervloer van uw kantoor gieten. Het aantal lagen dat gegoten moet worden, is afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Dit varieert meestal van 4 laags tot 6 laags. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van gietvloeren. Er zijn u al veel klanten voorgegaan die wij blij hebben mogen maken met een strakke gietvloer. Nadat de gietvloer gegoten is, mag u hier zes of zeven niet op lopen. Het gieten zelf hebben wij vaak binnen drie dagen klaar.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Gietvloer op kantoor: eindeloos veel mogelijkheden

Een gietvloer biedt u enorm veel mogelijkheden. U kunt uw kantoor inrichten in de stijl die u wilt. U kunt namelijk kiezen uit verschillende typen gietvloeren, zoals PU (polyurethaan), Betonlook of Epoxy. Daarnaast zijn deze typen ook nog in allerlei kleuren te verkrijgen. Deze vloer past dus overal bij. Daarnaast gaan gietvloeren heel lang mee, dankzij hun onderhoudsvriendelijke karakter. Ze zijn slijtvast en vloeistofdicht, waardoor ze goed schoon blijven. Een gietvloer is dus geschikt om een goede indruk achter te laten op uw klanten.

De beste service van Mark Your Floor

Wilt u naast een uitstekend product, ook goede service ontvangen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken zeer secuur en professioneel, omdat wij ieder kantoor van een hoogwaardige kwaliteit gietvloer willen voorzien. Dankzij de ervaring die wij in de loop van de jaren hebben opgedaan, is het aanbrengen van gietvloeren onze tweede natuur geworden. We zijn door bedrijven in heel Nederland in te schakelen en bieden:

  • Garantie NOA Afbouw
  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • Ruim 10 jaar ervaring

Schakel ons in voor uw bedrijf

We helpen bedrijven graag aan een nieuwe gietvloer op kantoor. Schakel onze specialisten in door contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch door te bellen naar 0648915206, online via ons contactformulier op de website of via de mail door een bericht te sturen naar info@markyourfloor.nl. Ook bij vragen of voor een vrijblijvende offerte staan wij voor u klaar.