• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer garage

Wanneer u kiest voor een gietvloer in de garage is het niet alleen belangrijk dat de vloer mooi oogt, maar ook dat deze praktisch is. De vloer moet namelijk tegen meerdere factoren bestand zijn, bijvoorbeeld tegen vloeistoffen. Daarom zijn de gietvloeren van Mark Your Floor echt een aanrader. Deze vloeren zijn naadloos, vloeistofdicht, slijtvast én slipvast. Wij zijn gespecialiseerd in het gieten van vloeren en verzekeren u van het beste resultaat. Dankzij de nodige ervaring kunnen we iedere garage voorzien van een unieke gietvloer. Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Waarom een gietvloer in de garage?

Gietvloeren beschikken over veel eigenschappen die goed van pas komen in een garage. Naast dat ze slijtvast, slipvast en vloeistofdicht zijn, kunt u een gietvloer gemakkelijk onderhouden. Daarbij hebben ze een lange levensduur. Onze gietvloeren worden niet gelegd, maar gegoten. Ze zijn uit verschillende lagen opgebouwd, waardoor het gieten laag voor laag gebeurd. Hoeveel lagen de vloer bevat, hangt af van de wensen die u heeft. Doorgaans verschilt het aantal lagen van 4 laags tot 6 laags. Dit is voor iedere vloer uniek. Wilt u weten wat de beste aanpak is voor uw garagevloer? Wij vertellen het u graag.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Hero_Afbeelding_1

Soorten gietvloeren

U heeft de keuze uit verschillende soorten gietvloeren voor in de garage. We bieden Betonlook gietvloeren aan, Epoxy gietvloeren en PU (polyurethaan) gietvloeren. Welke vloer u ook kiest, wij zijn gespecialiseerd in het gieten van al deze vloeren. De verschillende vloeren hebben allemaal een eigen karakter op basis van specifieke kenmerken. Afhankelijk van de vloer die u kiest, kunt u de kleur van de gietvloer bepalen. Uw wensen staan dus volledig centraal bij ons. Creëer ook uw eigen stijl met een gietvloer van Mark Your Floor!

Ruim 10 jaar ervaring

U kunt ons inhuren in heel Nederland. U bent niet de eerste die wij blij mogen maken met een gietvloer. Al veel klanten zijn u voorgegaan. Hierdoor kunnen we u een goed product leveren, terwijl u bij ons ook profiteert van een goede service. Dankzij de vele ervaring binnen ons bedrijf is het realisatieproces van gietvloeren een soort tweede natuur voor ons. We werken professioneel, secuur én snel. Binnen drie dagen gieten we de vloer laag voor laag in uw garage. Hierna mag u er zes tot zeven dagen niet op lopen. De voordelen van ons zijn:

  • Garantie NOA Afbouw
  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • Ruim 10 jaar ervaring

Maak een afspraak voor een gietvloer

Bel 0648915206 of vul dit contactformulier in om een afspraak te maken met onze specialisten voor een gietvloer in de garage. U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@markyourfloor.nl. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Ook dan kunt u het beste contact met ons opnemen.