• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer nieuwbouw

De gietvloer stijgt razendsnel in populariteit in de nieuwbouw. Nieuwbouwwoningen worden kaal opgeleverd. U kunt ze dus naar eigen smaak en wens inrichten. Hierbij moet u als eerste nadenken over de vloer. De vloer dient namelijk als basis voor de verdere inrichting. Het is daarom belangrijk dat u de juiste vloer kiest. Het naadloze karakter van gietvloeren maakt dat deze vloer in veel nieuwbouwwoningen wordt toegepast. Ze geven uw woning een strakke uitstraling. Wilt u dit ook? De specialisten van Mark Your Floor leveren het beste resultaat gietvloer voor nieuwbouw. Maak een afspraak, zodat we samen kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Bepaal uw eigen stijl

Het mooie aan gietvloeren is dat u helemaal zelf uw stijl kunt bepalen. Er zijn namelijk verschillende typen gietvloeren om uit te kiezen. De Epoxy, Betonlook of PU (polyurethaan) gietvloer. Deze typen vloeren beschikken ieder over hun eigen kenmerken. Welke vloer het beste bij uw nieuwbouwwoning past, is volledig aan u en hangt af van wat uw wensen zijn. Daarbij kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren gietvloeren. Dit aanbod is enorm. Gietvloeren zijn dus uitermate geschikt voor nieuwbouw. U kan van een kale woning uw eigen plekje maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Voordelen van een gietvloer voor nieuwbouw

Gietvloeren zijn naadloos. Dit geeft nieuwbouwwoningen een strakke uitstraling. Daarnaast zorgt het naadloze karakter van de gietvloer ervoor dat de vloer zeer gemakkelijk te onderhouden is. U kan de vloer zonder al te veel moeite reinigen en schoon houden. Gietvloeren zijn namelijk ook slijtvast en vloeistofdicht. Vlekken en vuil hechten niet aan de vloer. Zeer hygiënisch dus!

Wel is het van belang om te weten dat gietvloeren in nieuwbouwwoningen meer kans hebben op scheurvorming. Dit voorkomen wij door een extra tussenlag van membraan aan te brengen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van gietvloeren voor nieuwbouw? We geven u graag meer informatie.

Specialist in vloeren gieten

De naam zegt het eigenlijk al, maar gietvloeren worden gegoten in plaats van gelegd. Dit gieten gebeurt laag voor laag, doordat gietvloeren uit meerdere lagen worden opgebouwd. Hoeveel lagen er nodig zijn, is afhankelijk van uw wensen. Dit varieert van 4 tot 6 laags. Als specialist in gietvloeren werken wij professioneel, secuur én snel. We zijn vaak al binnen drie dagen klaar met het gieten van de vloer. Hierna mag u zes tot zeven dagen niet over de vloer heen lopen. Wilt u ook naast een goed product, goede service ontvangen? Wij zijn in heel Nederland in te schakelen voor nieuwbouw. De voordelen die wij bieden zijn:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Garantie NOA Afbouw
  • Gratis & vrijblijvende offerte

Direct een afspraak maken

Mark Your Floor is gespecialiseerd in het leveren van een gietvloer voor nieuwbouw. Maak een afspraak en onze specialisten doen de rest. U bereikt ons via dit contactformulier, telefonisch via 0648915206 of per mail door een bericht te sturen naar info@markyourfloor.nl. Heeft u nog vragen? Of wilt u vooraf een offerte aanvragen? Hiervoor kunt u ook gerust contact met ons opnemen.