• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Almere

Heeft u interesse in een gietvloer voor uw huis of bedrijfspand in Almere? Mark Your Floor is een gietvloeren bedrijf werkzaam in Almere. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van industriële en design gietvloeren kunnen wij u helpen bij het realiseren van een vloer volledig naar wens. Bij ons staat de klant centraal! Dus, ongeacht de grote of de ondergrond van de vloer, leggen wij uw gietvloer in Almere. Aangezien de kosten van een gietvloer afhankelijk zijn van een aantal factoren komen wij graag vrijblijvend langs om de situatie te bekijken, zodat wij een goede prijs kunnen afstemmen. Aan de hand van de situatie en uw wensen kunnen wij u adviseren tussen de vele soorten gietvloeren die wij kunnen plaatsen.

Gietvloer advies op maat

Gietvloeren zijn momenteel een grote trend. Logisch een strakke design gietvloer heeft veel voordelen! De laatste jaren zijn het aantal soorten en kleuren sterk toegenomen. Tussen de soorten gietvloeren zitten daarom ook grote verschillen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij exact welke mogelijkheden en combinaties tot de beste resultaten leiden. Bent u opzoek naar een vloer geschikt voor vloerverwarming, misschien is Beton Cire dan de juiste keuze! Geen voorstander van kunststof vloeren? Onze cementbonden gietvloeren is een natuurlijk product met een zeer levendige uitstraling. Voor bedrijven en vochtige ruimtes kan het essentieel zijn om de vloer te voorzien van een plintafwerking en/of anti-slip afwerking. Kortom, de mogelijkheden binnen gietvloeren zijn bijzonder groot. Maak samen met ons de juiste keuze voor het beste resultaat.

Gietvloer specialist_afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

dienst-betonlook-gietvloeren

Wat mag u verwachten?

Om u een kort beeld te geven van wat u kunt verwachten, streven wij naar de volgende verwachtingen bij de het leggen van de gietvloeren in Almere:

  • Kwalitatieve gietvloeren
  • Specialist met jarenlange ervaring en kennis
  • Advies op maat naar wensen en behoeften
  • 100% klanttevredenheid
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Een prachtige Gietvloer op locatie in Almere!

Contactmogelijkheden

Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden betreft de gietvloeren in Almere? U kunt altijd contact met ons op contact op nemen voor een vrijblijvend gesprek! Wij van Mark Your Floor komen graag bij u langs.