• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Alphen aan den Rijn

Bent u voor uw woning of bedrijfspand op zoek naar een gietvloer in Alphen aan den Rijn? Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Mark Your Floor. Gietvloeren worden telkens populairder. Ze passen namelijk overal bij. Bij ieder bedrijfspand en iedere woning. De interieurstijl maakt niet uit, want gietvloeren zijn overal mee te combineren. Ze zorgen voor een strakke uitstraling van de ruimte, doordat ze volledig naadloos zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een gietvloer in Alphen aan den Rijn? We komen graag met u in contact om dit te bespreken.

Het aanbrengen van een gietvloer

Gietvloeren worden niet gelegd, maar gegoten. Dit moet heel secuur gebeuren, aangezien het gieten laag voor laag wordt gedaan. Gietvloeren zijn namelijk uit meerdere lagen opgebouwd, variërend van 4 tot 6 laags. Afhankelijk van wat u wilt, wordt bepaald hoeveel lagen er nodig zijn. Onze specialisten weten hoe ze dit het beste moeten doen. Met veel professionaliteit gaan zij te werk bij u in Alphen aan den Rijn. Binnen drie dagen is uw vloer al gegoten. Hierna mag u er zes tot zeven dagen niet op lopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Redenen om te kiezen voor gietvloeren

De toenemende populariteit van gietvloeren is eenvoudig te verklaren. Dit komt namelijk door het gebruiksgemak en het praktische karakter van gietvloeren. Gietvloeren zijn heel onderhoudsvriendelijk, ze blijven lang mooi en u hoeft weinig moeite te doen om de vloer schoon te houden. Daarnaast zijn ze slijtvast, vloeistofdicht en slipvast. Door een gietvloer in meerdere ruimtes aan te brengen, kunt u deze verschillende ruimtes verbinden met elkaar. Er ontstaat zo één geheel in uw woning of bedrijfspand in Alphen aan den Rijn. Naast al deze voordelen kunt u met de gietvloer uw eigen wensen realiseren. U bepaalt zelf de soort vloer, Betonlook, Epoxy of PU (polyurethaan), en de kleur. Hierdoor heeft u binnen een mum van tijd de perfecte vloer gevonden.

Gietvloer specialist in Alphen aan den Rijn

Dankzij de nodige jaren ervaring kunnen wij als gietvloeren specialist het beste resultaat leveren. We hebben al veel gietvloeren in Alphen aan den Rijn aangebracht. Van badkamers tot bedrijfshallen en van woonkamers tot showrooms. Uw wensen staan bij ons altijd centraal. We willen u immers niet alleen een product leveren, maar ook uitstekende service. Schakel onze specialisten in voor een gietvloer en wij bieden u:

  • 100% klanttevredenheid
  • Kwalitatieve gietvloeren
  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant
  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring
  • Altijd en overal bereikbaar

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wilt u weten wat onze mogelijkheden zijn in Alphen aan den Rijn? Neem contact met ons op via ons contactformulier, via 0648915206 of via info@markyourfloor.nl. We helpen u graag de gietvloer van uw dromen uit te zoeken!