• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Amersfoort

Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer in Amersfoort? Bij Mark Your Floor bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over jarenlange ervaring met gietvloeren en kunnen zowel in woningen als bedrijfspanden een gietvloer plaatsen. Het mooie van gietvloeren is dat u zelf de stijl kunt bepalen. Houdt u meer van een industriële stijl? Of heeft u toch liever modern? Gietvloeren zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en overal mee te combineren. Voor een strakke uitstraling van uw woning of bedrijfspand kunt u het beste kiezen voor een gietvloer in Amersfoort.

Laat gietvloeren aanbrengen door een specialist

U raadt het wellicht al, maar gietvloeren worden gegoten. Niet gelegd. Het gieten van deze vloer verloopt laag voor laag. We bouwen gietvloeren namelijk op uit meerdere lagen. Dit verschilt vaak van 4 tot 6 laags en is afhankelijk van u en uw wensen. Het is belangrijk dat u een gietvloer laat aanbrengen door een specialist. Het moet namelijk erg professioneel en secuur gebeuren. Door ons in te schakelen, kunt u binnen de kortste keren van uw nieuwe vloer in Amersfoort genieten. We brengen de vloer in drie dagen aan, waarna u zes tot zeven dagen niet op de vloer mag lopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Wat zijn de voordelen van gietvloeren?

Als u een gietvloer laat aanbrengen in Amersfoort, profiteert u van veel voordelen. Gietvloeren zijn namelijk niet alleen mooi, maar ook ontzettend praktisch en gebruiksvriendelijk. Dankzij de eigenschappen van gietvloeren, gaat deze vloer lang mee. De vloer is namelijk vloeistofdicht, slipvast, slijtvast en onderhoudsvriendelijk. U houdt de vloer dus ook gemakkelijk schoon. Daarnaast zorgen gietvloeren voor een eenheid in uw woning of bedrijfspand. Wanneer u een gietvloer in meerdere ruimtes heeft, verbindt de vloer deze ruimtes met elkaar. Of u nu een Epoxy, PU (polyurethaan) of Betonlook vloer neemt.

Gietvloer in Amersfoort: voor iedereen geschikt

Voor iedereen is een gietvloer geschikt, zowel voor bedrijven als voor particulieren. Als echte gietvloeren specialist kunnen wij overal een gietvloer plaatsen. In bedrijfshallen, showrooms, maar ook in badkamers of woonkamers. We leveren kwalitatieve producten af, terwijl onze service uitstekend is. Wilt u ook verzekerd zijn van het beste resultaat? Laat ons bij u langskomen in Amersfoort en u profiteert van:

  • Kwalitatieve gietvloeren
  • 100% klanttevredenheid
  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant
  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring
  • Altijd en overal bereikbaar

Neem contact op met de gietvloeren specialist

Neem contact met ons op voor een gietvloer in Amersfoort. Als gietvloeren specialist komen we graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact opnemen door op onze website het contactformulier in te vullen, te bellen naar 0648915206 of een bericht te sturen naar ons e-mailadres info@markyourfloor.nl. Ook wanneer u vragen heeft, staan wij voor u klaar!