• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Barendrecht

Wilt u een gietvloer kopen in Barendrecht? Dan bent u bij Mark Your Floor, de gietvloeren specialist, aan het juiste adres. Wij leveren gietvloeren aan particulieren en bedrijven. We kunnen iedere woning en ieder bedrijfspand er strak uit laten zien. Gietvloeren zijn namelijk volledig naadloos. Daarbij zijn ze met ieder interieur te combineren. Wat uw wensen ook zijn, een gietvloer past er altijd bij. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? We komen graag met u in contact om de mogelijkheden van een gietvloer in Barendrecht te bespreken.

Hoe wij een gietvloer aanbrengen

Gietvloeren worden opgebouwd uit verschillende lagen. Het aantal lagen hangt van u af. Uw wensen spelen hier namelijk een belangrijke rol in. Vaak varieert het aantal lagen van een gietvloer van 4 tot 6 laags. De lagen worden één voor één op een ondervloer gegoten. Het is van belang dat dit zeer secuur en professioneel verloopt. Dat kunnen onze specialisten. We hebben al veel mensen met een gietvloer mogen verblijden. Daarbij werken we snel. Binnen drie dagen is de vloer gegoten in Barendrecht, waarna u deze zes tot zeven dagen niet betreden mag.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

De populariteit van gietvloeren

Het is eenvoudig te verklaren waarom gietvloeren zo populair zijn. Ze geven een ruimte niet alleen een strak uiterlijk, maar zijn ook zeer praktisch. Gietvloeren zijn namelijk in staat meerdere ruimtes met elkaar te verbinden, zodat uw woning of bedrijfspand in Barendrecht één geheel vormt. Daarnaast zijn ze vloeistofdicht, slijtvast en slipvast. U houdt de vloer dus gemakkelijk schoon. Dankzij het onderhoudsvriendelijke en naadloze karakter van de gietvloer, gaat deze vloer heel lang mee. U kunt dus lang genieten van uw droomvloer. Gietvloeren zijn in Betonlook, Epoxy en PU (polyurethaan) te verkrijgen in verschillende kleuren. U kunt de vloer dus volledig op uw eigen wensen afstemmen.

Gietvloer in Barendrecht kopen bij een specialist

Wilt u er zeker van zijn dat uw nieuwe gietvloer juist wordt aangebracht? Dan bent u bij ons goed. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren wij het beste resultaat. Of u nu op zoek bent naar een gietvloer in Barendrecht voor uw woonkamer, badkamer of toch showroom of bedrijfshal. Bij ons bent u niet alleen verzekerd van een goed product, maar ook een uitstekende service. Als gietvloeren specialist bieden we u verder:

  • 100% klanttevredenheid
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant
  • Kwalitatieve gietvloeren
  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring

Direct een afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een gietvloer van Mark Your Floor? Dat kan via dit contactformulier. U kunt ons ook bellen via 0648915206 of mailen naar info@markyourfloor.nl. Onze specialisten komen graag langs bij u in Barendrecht om te bespreken wat er mogelijk is. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust! We staan u graag te woord.