• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Berkel en Rodenrijs

Voor de beste gietvloer van Berkel en Rodenrijs gaat u naar Mark Your Floor. Wij zijn dé specialist in gietvloeren. Er zijn u al veel klanten voorgegaan. Zowel in bedrijfspanden als in woningen hebben wij onze kwalitatieve gietvloeren aangebracht. Gietvloeren zijn namelijk overal mee te combineren. Van een moderne interieurstijl tot een industriële interieurstijl. Niets is onmogelijk. Doordat gietvloeren compleet naadloos zijn, kunnen ze iedere ruimte een strakke uitstraling geven. Wilt u een gietvloer in Berkel en Rodenrijs laten plaatsen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Dé specialist in gietvloeren plaatsen

Het plaatsen van een gietvloer is heel secuur werk. Dankzij de jarenlange ervaring die onze specialisten hebben opgedaan, kunnen wij dit als de beste. Gietvloeren bestaan uit meerdere lagen en worden laag voor laag opgebouwd. Deze lagen gieten wij uiterst professioneel. Hoeveel lagen we gieten bij u in Berkel en Rodenrijs hangt af van u. Uw wensen staan bij ons namelijk altijd centraal. Wanneer u door ons een gietvloer laat aanbrengen, is dit binnen drie dagen klaar. Houdt er wel rekening mee dat u hierna zes tot zeven dagen de vloer niet mag betreden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Mooi, praktisch en gebruiksvriendelijk

Gietvloeren zijn erg populair vandaag de dag. Hoe dat komt? Naast de strakke en mooie uitstraling, zijn gietvloeren praktisch en gebruiksvriendelijk. Ze zijn laag in onderhoud en gaan lang mee. Ook blijven ze goed schoon doordat gietvloeren niet alleen naadloos zijn, maar ook slijtvast, slipvast en vloeistofdicht zijn. Door in meerdere ruimtes een gietvloer te plaatsen, kunt u de ruimtes met elkaar verbinden. Uw woning of bedrijfspand in Berkel en Rodenrijs wordt hierdoor één geheel. Laat uw eigen stijl doorkomen door zelf de kleur van de gietvloer te bepalen. Wilt u een PU (polyurethaan), Betonlook of Epoxy vloer? De mogelijkheden zijn enorm.

Jarenlange ervaring met gietvloeren

Ga naar Mark Your Floor voor de beste kwaliteit gietvloeren. Door onze jarenlange ervaring leveren wij altijd een goed product af. Of u nu een gietvloer zoekt voor in de badkamer of woonkamer. Voor in bedrijfshallen of showrooms. Bij ons bent u van een goed resultaat verzekerd. Wij streven naar 100% klanttevredenheid en bieden u daarom een zeer professionele service in Berkel en Rodenrijs. Onze voordelen zijn opgesomd:

  • 100% klanttevredenheid
  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring
  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Kwalitatieve gietvloeren

Bel voor een gietvloer in Berkel en Rodenrijs

Om een gietvloer te laten plaatsen in Berkel en Rodenrijs kunt u het beste contact opnemen met de specialisten van Mark Your Floor. Bel hiervoor naar 0648915206. U kunt ook dit contactformulier invullen of een bericht achterlaten door te mailen naar info@markyourfloor.nl. Neem ook bij vragen gerust contact met ons op.