• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Bodegraven

Op zoek naar een strakke gietvloer voor uw woning of bedrijfspand in Bodegraven? Waarschijnlijk bent u al bekend met de vele voordelen van gietvloeren. De kans is echter groot dat u nog niet alles weet over de gietvloeren van Mark Your Floor. Op deze pagina vertellen graag meer over onze werkwijze en achtergrond.

Misschien heeft u al eerder van ons gehoord of ons zelfs voorbij zien rijden. Mark Your Floor werkt namelijk regelmatig in Bodegraven en omstreken. Wij zijn namelijk gevestigd in Gouda. De regio Bodegraven is plek waar wij al jarenlang actief zijn en veel mooie projecten hebben mogen uitvoeren. Dankzij de veelzijdigheid van onze gietvloeren lopen de projecten uiteen van badkamers tot en met fabriekshalen en kleedkamers van sportverenigingen. Benieuwd wat het eindresultaat is van enkele van onze afgeronde projecten? Bekijk ze hier of neem een kijkje op onze Instagram of Facebook!

Waarom een Mark Your Floor gietvloer in mijn woning of bedrijfspand nemen?

Mark Your Floor is ontstaan uit de passie voor gietvloeren van eigenaar Mark. Sinds jongs af aan is Mark opgegroeid met gietvloeren. Vanaf het moment dat werken mogelijk werd, mocht Mark mee met zijn opa naar klussen. Niet zomaar klussen, dit waren namelijk de eerste gietvloeren die gelegd werden in Nederland. Dankzij deze prachtige ervaring is de passie en liefde voor het vak ontstaan. Door de jaren heen groeide de passie, maar voornamelijk ook de ervaring. Hierdoor kreeg hij de fijne kneepjes van het vak al vroeg onder de knie. Erg belangrijk, want techniek moderniseert, dus Mark Your Floor ontwikkeld mee! Momenteel is het zelfs mogelijk om te kiezen uit zeven verschillende soorten gietvloeren met uiteenlopende functionaliteiten en unieke eigenschappen. Op onze vloerenpagina’s hebben wij de voordelen van elke specifieke gietvloer zo duidelijk mogelijk beschreven. Behoefte aan meer informatie? Wij verstrekken u zoveel informatie als u nog denkt te hebben! Informatieaanvragen kunt u eenvoudig versturen via het contactformulier of door te bellen naar +31 (0) 6 48 91 52 06!

Gietvloer specialist_afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

dienst-betonlook-gietvloeren

De Mark Your Floor gietvloer Bodegraven kort samengevat

Elke vloer is een uniek (kunst)werk. Met trots werken bij aan elk project. Als klant wilt u echter eerst een duidelijk beeld betreft de kosten, het proces en uiteraard de mogelijkheden voor uw ruimte(s). Begrijpelijk; daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs in Bodegraven om gezamenlijk de situatie door te nemen. Aan de hand van de informatie die wij ter plekke kunnen opdoen plus onze ervaring en mogelijkheden zijn wij ervan overtuigd dat we een prachtige gietvloer kunnen realiseren! Niet alleen gerealiseerde werken spreken voor zich, ook zijn wij aangesloten bij bij het NOA (De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven), waardoor u als als opdrachtgever automatisch een NOA-Afbouwgarantie krijgt.

Kiest u voor een Mark Your Floor gietvloer dan kiest u voor:

  • Duurzaamheid; onze gietvloeren hebben een bovengemiddeld hoge levensduur.
  • Een vloer die niet alleen in het oog springt, maar ook zeer functioneel is.
  • Een persoonlijke en professionele service zoals u verwacht bij een gespecialiseerd gietvloerbedrijf.
  • Adviezen zonder eigen agenda; ongeacht de situatie, uw wensen staan voorop!

Contactmogelijkheden

Bent u niet woonachtig of gevestigd in Bodegraven? Geen probleem Mark Your Floor biedt haar service ook aan in de regio’s GoudaRotterdamTilburgUtrechtEindhoven, Leiden, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Almere en Alkmaar!