• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Boskoop

Op zoek naar een gietvloer specialist uit de omgeving van Boskoop? Mark Your Floor heeft meer dan 10 jaar ervaring in het vak en is gevestigd in Gouda. Dankzij deze gunstige ligging zijn wij binnen een kleine 20 minuten op locatie in Boskoop! Dit is niet alleen (prijs)gunstig gedurende het aanbrengen van de gietvloer. Ook in de oriënterende fase komen wij graag bij u langs om advies op maat te geven. Op deze manier krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden en de werkwijze die wij hanteren. Wilt u graag een persoonlijk advies per telefoon, e-mail of op locatie krijgen? Neem dan vrijblijvend contact op! Liever eerst nog verder lezen? Op deze pagina, Gietvloer Boskoop, leest u meer over onze werkwijze, passie voor gietvloeren en prijsstelling.

Hoe gaan wij te werk bij het aanleggen van een Gietvloer in Boskoop?

De populariteit van gietvloeren is sterk toegenomen in de afgelopen jaren. De groei in aantal aanbieders van gietvloeren staat hier vrijwel gelijk aan. De verstrekte informatie vanuit diverse partijen lopen sterk uiteen. Hierdoor groeit de onduidelijkheid rondom gietvloeren. Daarbij speelt het overmatig gebruik van vaktermen en materiaal namen niet mee, want deze zeggen u misschien niet veel. Logisch; daarom nemen wij graag deze onduidelijkheid weg door informatie te verschaffen die nodig is om een weloverwogen besluit te nemen. Een gietvloer is namelijk een duurzame keuze waarvan vele jaren geprofiteerd moet worden!

Gietvloer specialist_afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De fases van een gietvloer leggen

Mark Your Floor is gespecialiseerd in het ambachtelijk aanbrengen van gietvloeren. Doordat er gewerkt wordt met verschillende materialen die in diverse lagen aangebracht worden, is ervaring en expertise essentieel. In onderstaande fases ziet u de stapsgewijze aanpak van Mark Your Floor.

  • Via ons offerteformulier of een bezoek op locatie doen wij al de informatie op die nodig is om u te voorzien van de mogelijkheden in uw situatie. Hierbij spelen verschillende aspecten een rol zoals: de staat van de ondergrond, het type ondergrond en de gewenste functionaliteiten (vloerverwarming, brandvertragend, etc.). Veel is met het oog te zien. Toch doen wij altijd een vochtmeting van de ondergrond, zodat eventuele problemen vooraf getackeld worden!
  • Na het nemen van een weloverwogen besluit is het tijd om de (herstel)werkzaamheden aan de ondergrond uit te voeren. De voorbereiding is essentieel. Het kan namelijk voorkomen dat een ondervloer niet direct geschikt is, omdat er oneffenheden in de vloer zitten. Ook al het stof verwijderen wij uiterst secuur, zodat dit geen effect heeft op het eindresultaat. Door middel van deze werkzaamheden maken wij, indien nodig, de vloer recht, naadloos, schoon en droog.
  • Voordat de eerste laag aangebracht wordt, schuren wij de ondervloer nog even op. Hierdoor pakt de eerste laag optimaal. Deze laag, ook wel de primerlaag genoemd, is de stevige ‘fundering’ voor  komende lagen. Dankzij deze laag pakken de komende lagen extra goed!
  • Nadat de benodigde tijd is genomen om te drogen is het tijd voor de volgende fase. Hierin brengen wij de schraplaag aan. Een schraplaag maakt de vloer ‘taai’. De basis voor de belangrijkste laag is hiermee compleet. Indien nodig schuren wij deze laag nog één keer goed op voor het beste resultaat!
  • In deze fase krijgt de gietvloer ‘eindelijk’ kleur. De aflak wordt aangebracht. Dit doen wij altijd twee keer, zodat de gekozen kleur het best tot zijn recht komt. Is de keuze gevallen op een betonlook gietvloer? Dan is dit het moment waarop de vegen worden aangebracht. Deze fase is cruciaal, dus u kunt uiteraard hierbij aanwezig zijn!
  • Tijd om af te ronden. De laatste laag is de topcoating. Deze laag beschermt de gietvloer tegen beschadigingen en geeft een glanzende of matte afwerking. Het is mogelijk om deze laag te vernieuwen na aantal jaar gebruik.
dienst-betonlook-gietvloeren

Passie voor gietvloeren

Mark, de eigenaar van Mark Your Floor, is sinds jongs af aan actief in de gietvloer branche. Sterker nog; gedurende zijn gehele werkende carrière staan gietvloeren centraal. De passie ontstond tijdens zijn eerste klus als hulp van zijn opa. Samen met hem en zijn werknemers brachten zij een van de eerste gietvloeren in Nederland aan. Een prachtig moment om op terug te kijken, want ondertussen is er veel veranderd. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben, is Mark een ware specialist in het vak. Met zijn 10+ jaar ervaring biedt hij de mogelijkheid tussen 7 verschillende soorten gietvloeren.

Prijzen gietvloer Boskoop

Het vaststellen van prijzen doen wij aan de hand van diverse variabelen. De prijzen van een gietvloer zijn namelijk sterk afhankelijk van het aantal vierkante meters. Daarnaast spelen de zojuist beschreven (herstel)werkzaamheden en materiaalkeuze ook een grote rol. Kortom; het is lastig om een prijsindicatie te schetsen zonder informatie over de ondergrond en gewenste aantal vierkante meters. Wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op via ons offerteformulier of telefoon! Wij komen graag bij u langs om gegeven informatie te onderbouwen!

Bent u niet woonachtig of gevestigd in Boskoop? Geen probleem Mark Your Floor biedt haar service ook aan in de regio’s GoudaRotterdamTilburgBodegraven, Nieuwekerk aan den IJssel, UtrechtEindhoven, Leiden, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Almere en Alkmaar!