• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Breda

De keuze voor een gietvloer is snel gemaakt, zeker nadat u over al de eigenschappen heeft gelezen! Voor zowel bedrijfspanden als woningen heeft een gietvloer veel voordelen te bieden! Een gietvloer van Mark Your Floor is naast een lust voor het oog ook zeer praktisch. Een onderhoudsvriendelijke vloer is natuurlijk een must, niet alleen voor woon,- slaap, en badkamers maar ook voor arbeidsintensieve werkvloeren. Want een goed ogende vloer moet na meerdere jaren nog steeds de gewenste uitstraling en functionaliteiten bieden! Bij Mark Your Floor zijn wij al meer dan tien jaar overtuigd van de onderscheidende kracht van gietvloeren. In het afgelopen decennia hebben wij de nodige ervaring opgedaan om voor elke situatie een gewenste oplossing te vinden en daarna te realiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw gietvloer in Breda? Wij komen graag in contact om u te voorzien van meer informatie over onze maatwerk gietvloeren! Lees vooral verder om achter de karakteristieken van verschillende gietvloeren te komen!

Bepaal zelf welk uiterlijk het meest geschikt is voor jouw woning of bedrijfspand!

Misschien niet het belangrijkste, maar wel hetgeen dat meteen in het oog springt; dé uitstraling. Kleur, structuur en naden zijn hierbij erg belangrijk. Ten opzichte van andere vloeren bieden gietvloeren enorm veel keus. Het is namelijk mogelijk om uit vrijwel elke RAL-kleur te kiezen. Ook bestaat de mogelijkheid om meerdere kleuren te gebruiken. Dit wordt ook wel een betonlook gietvloer genoemd. Door kleuren te gebruiken die dicht bij elkaar liggen krijgt u een rustige betonlook kleur. Kiest u voor kleuren die verder uit elkaar liggen krijgt u een gewaagde drukkere vloer. Elke betonlookvloer wordt hierdoor wel heel uniek.Ook op het gebied van structuur hebben wij u veel te bieden. Ons aanbod loopt uit van het levendige patroon van een beton ciré vloer tot en met een meer glimmende gladde epoxy gietvloer. Zoals eerder beschreven hebben naden ook een grote invloed op de uitstraling. In het geval van onze gietvloeren worden er geen naden gebruikt. Een naadloze vloer heeft een positieve invloed op de uitstraling en biedt nog meer voordelen. Hierover onderstaand meer.

Gietvloer specialist_afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

dienst-betonlook-gietvloeren

De grootste voordelen van een gietvloer Breda!

Het eerste en al eerder benoemde voordeel is het feit dat de meeste gietvloeren onderhoudsarm zijn. Dit komt echter omdat gietvloeren beschikken over allerlei eigenschappen die hiervoor zorgen. Uiteraard speelt het ontbreken van naden een grote rol. Deze manier van gietvloeren leggen zorgt er samen met wat andere onderdelen voor dat onze gietvloeren waterdicht, oplosmiddel vrij en chemicaliën bestendig zijn. U kunt zich voorstellen dat deze eigenschappen erg handig zijn onafhankelijk van het doeleinde van een vloer. Wij kunnen tientallen situaties voorstellen dat het fijn is dat het niet erg is wanneer vloeistoffen worden gemorst. Overige eigenschappen die sommige van onze gietvloeren bevatten zijn:

  • Anti allergie;
  • UV bestendig;
  • Geschikt voor vloerverwarming;
  • Geluiddempend;
  • Brandvertragend;
  • Slijtvast.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw ruimte(s)? Wij staan u graag te woord om te helpen in uw zoektocht en bij de realisatie van uw droom gietvloer in Breda! Vul hier het offerteformulier in of bel 06-48915206 om direct informatie te ontvangen of een afspraak in te plannen!