• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Capelle aan den IJssel

Op zoek naar een vakman voor de realisatie van een gietvloer in Capelle aan den IJssel? Gedurende de zoektocht naar een specialiseerde partij komt er veel informatie op u af. Het is volstrekt logisch dat de verschillen tussen PU gietvloeren, Epoxy gietvloeren, Betonlook gietvloeren, Coating vloeren, Beton Ciré en Vlokkenvloeren niet direct blijven hangen. Kortom; de keuze voor een gietvloer is niet gemakkelijk. Zeker niet als u niet goed geadviseerd wordt. Daarom heeft Mark Your Floor zich ten doel gesteld om particuliere en zakelijke klanten optimaal te faciliteren gedurende de oriënterende fase. Hierdoor staat u net zo erg achter de keuze voor uw toekomstige gietvloer als dat wij achter onze eindproducten staan. Dankzij onze ruim 10 jaar ervaring in het vak zijn er weinig situaties die wij nog niet hebben meegemaakt. Heeft u concrete interesse in een gietvloer voor uw woning of bedrijfspand in Capelle aan den IJssel? Via ons offerte formulier kunt u gemakkelijk een vrijblijvende offerte opvragen, ook kunt u direct contact opnemen met Mark door te bellen naar: +31 (0) 6 48 91 52 06 of te mailen naar: mark@markyourfloor.nl. Liever nog wat meer informatie opdoen. Op deze pagina genaamd: Gietvloer Capelle aan den IJssel, beschrijven wij onze aanpak, passie voor het vak en voordelen van een gietvloer t.o.v. andere vloeren.

Een ruim aanbod betekent een persoonlijk advies!

We gaven het al eerder aan. Het verkrijgen van goede informatie door middel van een persoonlijk advies is essentieel. Mark Your Floor biedt klanten namelijk de mogelijkheid om te kiezen tussen maar liefst 7 verschillende soorten gietvloeren. Daarnaast zijn er nog extra opties mogelijk waar men vaak nog niet aan heeft gedacht. Wederom het aanbod is groot en de expertise van een vakman is essentieel. Dit komt nog beter tot uiting in de factoren die bepalend zijn in de oriënterende fase. Is er bijvoorbeeld al nagedacht over het soort ondergrond waar de gietvloer op gevestigd moet worden? Is deze ondergrond egaal en zonder schade? Er zijn nog tientallen praktische factoren die uw keuze gaan beïnvloeden. Bij ons staat eerlijkheid en transparantie voorop. Ook gedurende het aanleggen van vloeren houden wij rekeningen met uw wensen. Door duidelijke en open communicatie zorgen wij voor een goed lopend project met een prachtig eindresultaat. Een Mark Your Floor laat namelijk altijd zijn stempel achter!

Gietvloer specialist_afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

dienst-betonlook-gietvloeren

Gietvloeren leggen zit in het bloed!

Ondanks een relatief jonge leeftijd wist Mark al vroeg waar zijn ambitie lagen. Samen met opa ging hij mee op de klus. Echter klussen waar gietvloeren aangelegd moesten worden, kregen al snel de voorkeur bij kleine mark. Meer dan een decennia later heeft hij al de fases van de ontwikkeling van gietvloeren meegemaakt. Samen met zijn opa legde Mark namelijk de eerste gietvloeren in Nederland. Ondertussen heeft de passie, ervaring en expertise voor een verfrissend nieuw bedrijf gezorgd. Mark Your Floor is een nieuwe wind op de markt die toch al duizenden vierkante meters gietvloer heeft gelegd!

Waarom een Gietvloer Capelle aan den IJssel?

In onze ogen een vrij eenvoudige vraag. Gietvloeren hebben namelijk bovengemiddeld veel voordelen. Het is niet voor niks dat de populariteit enorm is gegroeid de afgelopen jaren. Niet alleen de positieve invloed op de uitstraling van ruimtes maakt de gietvloer bijzonder. Ook de functionaliteiten die ervoor zorgen dat gietvloeren in vrijwel elke ruimte gebruikt worden, spelen hier een grote rol in. Hierdoor hebben wij projecten gerealiseerd in rijtjes woningen, villa’s, fabriekshallen, sportverenigingen en nog veel meer. De voornaamste voordelen die gietvloeren onderscheiden zijn:

  • De warmte die men ziet en daadwerkelijk voelt;
  • Het eenvoudig onderhouden van de gietvloer doordat deze waterdicht is en chemicaliën bestendig;
  • Meerdere ruimtes kunnen eenvoudig met elkaar verbonden worden, omdat gietvloeren volledig naadloos zijn;
  • Gietvloeren voelen van zichzelf niet koud aan, maar vloerverwarming is bij veel soorten gietvloeren gemakkelijk toe te passen;
  • Onze gietvloeren kunnen vrijwel altijd over de bestaande vloer heen gelegd worden!

Contactmogelijkheden

Benieuwd wat Mark Your Floor voor u kunt betekenen? Graag voorzien wij u vrijblijvend van informatie. Dit kan telefonisch, per mail of op locatie! 

Bent u niet woonachtig of gevestigd in Cappelle aan den IJssel? Geen probleem Mark Your Floor biedt haar service ook aan in de regio’s GoudaRotterdamTilburgBodegraven, Nieuwekerk aan den IJssel, UtrechtEindhoven, Leiden, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Almere en Alkmaar!