• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Culemborg

Bent u op zoek naar een gietvloer specialist in Culemborg? Dan bent u aan het juiste adres bij Mark Your Floor! We hebben al de nodige jaren ervaring opgedaan om zowel woningen als bedrijfspanden van de beste gietvloeren te voorzien. Daarbij passen onze gietvloeren bij ieder interieur. U kunt ze met elke stijl combineren. Dat maakt de gietvloer zo speciaal. Doordat de vloer volledig naadloos is, kan iedere ruimte een strakke uitstraling krijgen. Voor een gietvloer in Culemborg zijn wij de beste keuze!

Professioneel, snel én secuur

Wilt u er zeker van zijn dat uw gietvloer goed wordt aangebracht in Culemborg? Dan kunt u het beste onze specialisten inschakelen. We werken zeer secuur en professioneel. Het gieten van een gietvloer is voor ons een tweede natuur. Gietvloeren bestaan uit verschillende lagen, die één voor één op elkaar worden aangebracht. Hoeveel lagen we moeten gieten, is van uw wensen afhankelijk. Het gieten zelf is vaak binnen drie dagen klaar. Hierna mag u de vloer zes tot zeven dagen niet betreden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Gietvloeren kenmerken

Gietvloeren zorgen voor een eenheid in uw woning of bedrijfspand. Ze verbinden verschillende ruimtes met elkaar. Of u nu een PU (polyurethaan), Betonlook of Epoxy gietvloer neemt. Alle drie de vloeren geven een strakke uitstraling aan de ruimte door het naadloze karakter. Naast dat gietvloeren naadloos zijn, zijn ze ook slipvast, slijtvast en vloeistofdicht. De vloeren zijn zeer makkelijk te onderhouden. Zonder al te veel moeite blijft de vloer schoon en mooi. Dit zijn belangrijke kenmerken, die zorgen voor een lange levensduur van de gietvloer. Wilt u ook uw hele leven lang van uw vloer kunnen genieten in Culemborg? Wilt u ook een vloer uitkiezen die volledig bij uw stijl past? Dan is een gietvloer echt iets voor u!

Het beste resultaat door kwalitatieve gietvloeren

Wanneer u een gietvloer laat plaatsen, wilt u natuurlijk dat deze van goede kwaliteit is. Dat kunnen wij u verzekeren. Wij bieden enkel kwalitatieve gietvloeren aan om het beste resultaat te leveren. Of u nu een gietvloer zoekt voor in uw woning of bedrijfspand. Van woonkamers tot showrooms en van badkamers tot bedrijfshallen. We kunnen iedere ruimte van een goede gietvloer voorzien, terwijl wij u uitstekende service bieden. Onze voordelen zijn:

  • Altijd en overal bereikbaar
  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant
  • Kwalitatieve gietvloeren
  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring
  • 100% klanttevredenheid

Contact voor een gietvloer in Culemborg

Mark Your Floor komt graag bij u langs in Culemborg om een gietvloer te plaatsen. Om een afspraak te maken, kunt u contact met ons opnemen. Laat een bericht via ons contactformulier achter, bel naar 0648915206 of stuur een mail naar info@markyourfloor.nl. Heeft u vragen? Laat het ons weten. We hopen u snel te zien!