• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Delft

Bent u op zoek naar unieke gietvloeren in de regio Delft? Mark Your Floor beschikt over vele mogelijkheden op het gebied van gietvloeren. Onze gietvloeren zijn geschikt voor uw huis of bedrijfspand. Heeft u specifieke wensen? Dan bent u bij Mark Your Floor aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring, deskundigheid en gevoel voor design gaan we aan de slag met het realiseren van uw gewenste gietvloer.

De aankoop van een gietvloer is niet een dagelijkse bezigheid. Om deze reden is het belangrijk om u goed te laten informeren over de mogelijkheden. Bij Mark Your Floor kunt u zich vrijblijvend laten adviseren over gietvloeren op maat in Delft.

Wat zijn de mogelijkheden bij gietvloeren?

Mark Your Floor heeft een uitgebreide collectie gietvloeren, waardoor u zelf kunt kiezen voor een van de gietvloeren. In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan, waardoor we exact weten welke mogelijkheden en combinaties tot het beste resultaat leiden. Het kan zijn dat u op zoek bent naar vloeren met mogelijkheden tot vloerverwarming. In dat geval kunnen wij u Beton Cire vloeren adviseren. Heeft u liever vloeren met een levendige en natuurlijke uitstraling? Wellicht zijn onze cementgebonden gietvloeren dat iets voor u. Ook hebben wij vloeren met plint- en/of anti-slip afwerking, welke ideaal zijn voor vochtige ruimtes.  Uiteraard hebben wij nog veel meer soorten vloeren waar u uit kunt kiezen.

Gietvloer specialist_afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

dienst-betonlook-gietvloeren

Vrijblijvende offerte voor gietvloeren op maat Delft

Bent u benieuwd naar wat de kosten zijn voor het leggen van een gietvloer in Delft? De kosten zijn erg afhankelijk van de ondergrond, grote en andere factoren waarop de gietvloer gelegd moet worden. Om deze reden kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen, of langskomen zodat we de situatie samen kunnen bekijken. Nadat wij op de hoogte zijn van uw wensen, kunnen we een goede prijs voor u opstellen.

Hoe leggen wij een gietvloer bij u aan?

Het leggen van uw gietvloer doen wij op deskundige en zorgvuldige wijze op basis van uw doorgegeven wensen. Wij zijn erg flexibel, wat inhoudt dat wij langskomen op de tijd en locatie die u uitkomt. Eenmaal op uw locatie aangekomen, gaan wij direct aan de slag met het leggen van uw gietvloer. Het leggen van een gietvloer wordt verdeeld over meerdere dagen, uw toekomstige gietvloer bestaat namelijk uit meerdere lagen. Nadat we de eerste laag hebben gelegd, komen wij op een ander moment terug om de volgende laag aan te brengen. In overleg kiezen we een geschikte dag en tijdstip uit, hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan, en bent u op de hoogte van de situatie.

Contactmogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in gietvloeren in delft en benieuwd naar de mogelijkheden die Mark Your Floor te bieden heeft? Via het contactformulier kunt u uw vragen bij ons stellen. Liever direct persoonlijk contact? Bel: +31 (0) 6 48 91 52 06. Mark Your Floor kan bij u ons langskomen, zodat we u zo goed mogelijk kunnen adviseren.

Mark Your Floor biedt de service ook aan in de regio’s: GoudaRotterdamTilburgUtrechtEindhoven, Breda, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht en Leiden!