• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Den Haag

Bent u op zoek naar een gietvloer voor uw woning of bedrijfspand in Den Haag? Mark Your Floor heeft een ruim aanbod aan industriële en design vloeren. Dankzij de al ruim 10 jaar ervaring in het vak weten wij uw woon- of werkruimte te voorzien van een gietvloer op maat. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos en daarom geven wij op deze pagina een beknopte toelichting. Wilt u liever persoonlijke contact voor advies op maat? Neem dan hier direct contact op!

Een lange levensduur, ook bij intensief gebruik

Een gietvloer is functioneel en zorgt voor een zeer strakke uitstraling van uw ruimte. Ongeacht de functie en grootte van uw ruimte kunnen wij in (bijna) alle gevallen voldoen aan de wensen en behoeften van u als klant. Wordt er in uw ruimte intensief gewerkt, zoals bijvoorbeeld in een bedrijfshal? Geen probleem, de gietvloeren van Mark Your Floor hebben allerlei voordelen waardoor zij zelfs met intensief gebruik een lange levensduur hebben. Dankzij eigenschappen, zoals: waterdicht, slijtvast, onderhoudsarm, chemicaliën bestendig een duurzaam zijn onze gietvloeren uitermate geschikt voor uw werkruimte in Den Haag.

Gietvloer specialist_afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

dienst-betonlook-gietvloeren

Vrijblijvende offerte voor gietvloeren op maat Den Haag

Een gietvloer is tegenwoordig ook veelvuldig te zien in modern-ingerichte woningen. Zoals eerder beschreven zijn de gietvloeren niet specifiek ontworpen voor één type ruimte. De vloeren geven elke kamer een strakke uitstraling, maar ook hebben zij eigenschappen die goed passen bij specifieke ruimtes. De PU-gietvloer en betonlook gietvloer zijn zeer geschikt voor bad, woon,- en slaapkamers. De vloeren zijn namelijk waterdicht en voorkomen daarom schimmelgroei. Daarnaast zijn deze design vloeren gemakkelijk schoon te houden. Alhoewel de gietvloeren in woningen van zichzelf al relatief warm aanvoelen, bestaat er de mogelijkheid om deze te voorzien van vloerverwarming.

Dé gietvloer specialist in de regio Den Haag

Mark Your Floor heeft in de afgelopen jaren mooie projecten in Den Haag en omstreken mogen opleveren. Deze varieerde van enkele tientallen vierkantenmeters in woon- en badkamers tot en met honderden vierkantenmeters in een bedrijfshal. Wij komen graag in contact met klanten over hun wensen betreffende (giet)vloeren. Zodoende kunnen wij u voorzien van een uitgebreid advies gericht op uw woon- of werksituatie. Wanneer u samen werkt met MarkYourFloor kunt u onderstaande punten van ons verwachten:

  • Kwalitatieve gietvloeren;
  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring;
  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant;
  • 100% klanttevredenheid;
  • Altijd en overal bereikbaar;
  • Een prachtige gietvloer in Den Haag en omstreken!

Contactmogelijkheden

Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden betreft de gietvloeren in Den Haag? U kunt altijd contact met ons op contact op nemen voor een vrijblijvend gesprek! Wij van Mark Your Floor komen graag bij u langs.

Mark Your Floor biedt de service ook aan in de regio’s GoudaRotterdamTilburgUtrechtEindhoven, Breda, Alkmaar, Haarlem, Amsterdam, Almere, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht en Leiden!