• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Dordrecht

Bent u op zoek naar een gietvloer in Dordrecht van hoogwaardige kwaliteit? Mark Your Floor levert de beste gietvloeren, zowel voor woningen als voor bedrijfspanden. De gietvloer wordt alsmaar populairder. Ze passen overal bij. Wat u ook voor interieurstijl heeft, gietvloeren zijn ermee te combineren. Ze geven de ruimte een strakke uitstraling, dankzij het naadloze karakter van de vloer. Wilt u weten wat onze mogelijkheden zijn voor een gietvloer in Dordrecht? We bespreken dit graag met u. Neem gerust contact met ons op.

Hoe wordt een gietvloer aangebracht?

De naam geeft het eigenlijk al weg. Gietvloeren worden niet gelegd, maar gegoten. Dit gebeurt laag voor laag. Een gietvloer wordt namelijk met verschillende lagen opgebouwd. Het aantal lagen is afhankelijk van uw wensen. Vaak varieert dit tussen de 4 en 6 lagen. Onze specialisten werken zeer professioneel en kunnen binnen drie dagen uw vloer gieten in Dordrecht, waarna u er zes tot zeven dagen niet op mag komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Gietvloeren hebben eindeloos veel voordelen

Gietvloeren nemen toe in populariteit door het gebruiksgemak en praktische karakter van de vloer. Een gietvloer is namelijk erg onderhoudsvriendelijk, ze blijven schoon en gaan lang mee. Ze zijn vloeistofdicht, slipvast en slijtvast. Breng een gietvloer aan in meerdere ruimtes van uw woning of bedrijfspand en u creëert meteen één geheel. Het praktische karakter zorgt er namelijk voor dat de vloer ruimtes met elkaar verbindt. Naast deze voordelen geeft een gietvloer u de mogelijkheid uw eigen wensen te realiseren. Kies uit Epoxy, Betonlook of PU (polyurethaan) gietvloeren en bepaal zelf de kleur. Bij ons vindt u uw droomvloer in Dordrecht.

Dé gietvloer specialist in omgeving Dordrecht

Bent u op zoek naar een specialist in gietvloeren in omgeving Dordrecht? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. We hebben zeer veel ervaring met gietvloeren. Van bedrijfshallen tot badkamers en van showrooms tot woonkamers. Overal kunnen wij een kwalitatieve gietvloer aanbrengen, terwijl uw wensen altijd centraal zullen staan. We vinden het namelijk niet alleen belangrijk om een goed product bij u af te leveren, maar willen u ook een uitstekende service bieden. Onze voordelen zijn:

  • Altijd en overal bereikbaar
  • 100% klanttevredenheid
  • Kwalitatieve gietvloeren
  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring
  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant

Neem telefonisch contact op

Voor een gietvloer in Dordrecht kunt u het beste terecht bij Mark Your Floor. Schakel ons in door telefonisch contact op te nemen via 0648915206. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier op de website of via ons e-mailadres info@markyourfloor.nl.