• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Eindhoven

Wij van Mark Your Floor zijn een gespecialiseerd bedrijf in het leggen en onderhouden van gietvloeren. Vanuit ons centrale punt in Gouda leggen wij vloeren door heel Nederland, dus ook in de regio Eindhoven! Bij ons staan de klant en de kwaliteit op nummer één. Wij zorgen voor een hoge kwaliteit gietvloeren, een strak design en een vlekkeloos proces tegen een laag tarief. Met jarenlange ervaring en deskundige kennis op het gebied van gietvloeren streven wij naar een 100% klanttevredenheid.

Wat kunt u van de gietvloeren verwachten?

De gietvloeren bij Mark Your Floor zijn van hoge kwaliteit. Wij hebben verschillende gietvloeren, zoals PU, beton en Epoxy. Al onze gietvloeren zijn naadloos, duurzaam en chemicalien bestendig. Daarnaast zijn al onze gietvloeren brandvertragend, anti allergie, waterdicht, slijtvast, stijlvol en oplosmiddelvrij. Ideaal!

Qua ruimte adviseren wij het volgende. Betonlook gietvloeren zijn bij particulieren het meest populair. Voor bedrijven ligt de voorkeur meestal bij Epoxy gietvloeren. Maar wat is dan een PU gietvloer? Het is nagenoeg hetzelfde als een betonlook gietvloer, maar de PU gietvloer is een monocolor (een kleur) en de betonlook gietvloer bestaat uit twee of meerdere kleuren.

Gietvloer specialist_afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

dienst-betonlook-gietvloeren

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij willen de klant altijd tevreden stellen en nooit teleurgesteld laten vertrekken. Bij Mark Your Floor kunt u het volgende verwachten bij het leggen van gietvloeren.

  • Hoge kwaliteit gietvloeren
  • Specialisten met jarenlange ervaring en kennis
  • Altijd en overal bereikbaar
  • De klant staat altijd centraal
  • 100% klanttevredenheid

Contactmogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden betreft de gietvloer Eindhoven? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden rustig te bespreken! Wij van Mark Your Floor staan altijd klaar voor u!

Mark Your Floor biedt de service ook aan in de regio’s GoudaRotterdamTilburgUtrechtAlkmaar, Breda, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Almere, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht en Leiden!