• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Gorinchem

De gietvloer neemt razendsnel toe in populariteit, ook in Gorinchem. Dit komt door de strakke uitstraling van de gietvloer. Hierdoor zijn gietvloeren voor iedere ruimte geschikt. Zowel voor bedrijfspanden als woningen. Bij iedere interieurstijl past er wel een gietvloer. Bent u benieuwd hoe u een gietvloer met uw interieur kan combineren? Onze specialisten helpen u graag met deskundig advies. Dankzij de nodige jaren ervaring zijn wij een echte expert in het aanbrengen van gietvloeren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van een gietvloer in Gorinchem.

Secuur en professioneel gietvloeren plaatsen

Het plaatsen van een gietvloer moet secuur en professioneel gebeuren. Onze specialisten kunnen dit als de beste. Gietvloeren worden gegoten, niet gelegd. Dit gieten verloopt laag voor laag, want gietvloeren worden uit verschillende lagen opgebouwd. Hoeveel lagen uw vloer in Gorinchem nodig heeft, is geheel van uw wensen afhankelijk. Een gietvloer brengen we vaak binnen drie dagen aan. U mag vervolgens zes tot zeven dagen de vloer niet betreden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Kenmerken van gietvloeren

De belangrijkste kenmerken van gietvloeren zijn dat ze praktisch zijn en een hoog gebruiksgemak hebben. Gietvloeren staan namelijk bekend om hun onderhoudsvriendelijke karakter. De vloer blijft eenvoudig schoon en behoudt heel lang zijn mooie uitstraling. Dit komt doordat gietvloeren ook slijtvast, slipvast, vloeistofdicht en naadloos zijn. Belangrijke kenmerken, die bijdragen aan een lange levensduur van de gietvloer. Daarbij zijn gietvloeren in verschillende soorten te verkrijgen. PU (polyurethaan), Epoxy of Betonlook. Het kleurenaanbod is voor alle drie de soorten enorm. U kunt dus helemaal zelf uw perfecte vloer bepalen in Gorinchem.

Gietvloer in Gorinchem door dé gietvloer specialist

Voor een gietvloer in Gorinchem bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel aan bedrijven als particulieren leveren wij al jarenlang goede producten af. Van gietvloeren in showrooms tot bedrijfshallen, of van woonkamers tot in badkamers. De mogelijkheden zijn enorm. We streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Daarom stellen we uw wensen altijd centraal en bieden we u uitstekende service. Als dé gietvloeren specialist bieden wij u de volgende voordelen:

  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring
  • 100% klanttevredenheid
  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Kwalitatieve gietvloeren

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wilt u een gietvloer door Mark Your Floor laten plaatsen in uw woning of bedrijfspand in Gorinchem? Neem contact met ons op zodat wij bij u op locatie langs kunnen komen om de mogelijkheden te bespreken. Bel 0648915206, vul ons contactformulier in of stuur een bericht naar info@markyourfloor.nl. Onze specialisten staan voor u klaar!