• Ruim 10 jaar ervaring
 • Showroom bij uw thuis
 • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Gouda

Waarom kiest u voor de unieke gietvloeren van Mark your floor? Wij zijn dé gietvloer specialist gevestigd in Gouda. En u bent informatie aan het inwinnen over gietvloeren voor uw woning of bedrijf die gelegen is in Gouda of omstreken. Hierbij gaan er allerlei vragen door uw hoofd, zoals:

 • Welke (giet)vloer is het meest geschikt voor mijn woon- of werkruimte?
 • Uit welke kleuren kan ik kiezen?
 • Hoelang kost het leggen van een gietvloer?
 • Wat zijn de kosten als ik een gietvloer in mijn kamer(s) laat leggen?

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van al de informatie die u nodig heeft, zodat de juiste keuze gemaakt kan worden tussen (giet)vloeren. Zoals al eerder vermeld, zijn wij gevestigd in Gouda. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk bij u langs komen om u te voorzien van advies op maat inclusief prijsopgave. Meer informatie over gietvloeren? Lees dan verder!

Welke gietvloer is het meest geschikt voor mij?

In totaal leveren wij zeven verschillende soorten gietvloeren. Enkele vloeren zoals: Epoxy gietvloeren werden in het verleden enkel gebruikt voor industriële doeleinden, omdat deze vloer veel voordelen biedt om zelfs aan de strengste hygiënenormen te voldoen. Toch zien wij steeds meer gietvloeren voor verschillende doeleinden ingezet worden. Al de diverse gietvloeren hebben namelijk enkele belangrijke eigenschappen gemeen. Ze zijn waterdicht, schoon, warm, sterk en dun (geringe laagdikte). Dit zijn slechts de praktische eigenschappen. Gietvloeren staan namelijk ook bekend als strak en stijlvol. Dankzij zowel de praktische eigenschappen als de schoonheid van de gietvloer worden steeds meer huizen, kantoren en andere bedrijfspanden voorzien van deze moderne vloer.

Gietvloer specialist_afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

dienst-betonlook-gietvloeren

Uit welke kleuren kan ik kiezen?

Bij het uitkiezen van een gewenste gietvloer is de keuze bijzonder ruim. In eerste instantie valt er te kiezen uit zeven verschillende gietvloeren. Per gietvloer-soort zijn er een grote hoeveelheid RAL-kleuren te kiezen. De populaire PU gietvloer kan in vrijwel elke RAL-kleur geleverd worden. Heeft u liever nóg iets specialers? Bij het aanbrengen van een betonlook gietvloer worden twee verschillende kleuren gebruikt, zodat een unieke gietvloer met eventueel vegen wordt gerealiseerd. Kortom; gietvloeren zijn in vrijwel elke kleur leverbaar. Liever wat meer informatie ontvangen? Neem contact op en wij voorzien u zo snel mogelijk van de gewenste informatie.

Hoe lang duurt het aanbrengen van een gietvloer in Gouda?

Aan de hand van uw wensen voorzien wij u van informatie via de mail of telefonisch. Heeft u tijd om ons te ontvangen dan komen wij graag langs bij u in Gouda om op locatie advies te geven. Op deze manier krijgen wij een goede indruk van de situatie en uw wensen en behoeften. Heeft u een keuze gemaakt tussen de verschillende vloeren, kleuren en afwerkingen? Dan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag. Afhankelijk van uw ondergrond kunnen wij na wat schuurwerk al snel aan het echte werk beginnen. Uw toekomstige gietvloer bestaat namelijk uit verschillende lagen. Wij komen dus op verschillende momenten terug om deze aan te brengen. Uiteraard doen wij alles in nauw overleg, zodat u altijd op de hoogte bent van de situatie. U kunt echter gemiddeld uitgaan dat het aanbrengen van een gietvloer gemiddeld een week duurt. Niet dat wij 7 dagen bezig zijn, maar de verschillende lagen hebben tijd nodig om goed op te drogen.

Wat mag u verwachten?

Mark your floor is al meer dan 10 jaar actief als gietvloeren specialist. Door de jaren heen zijn er gietvloeren gerealiseerd in gezinswoningen, garages, bedrijfshallen, scholen, vrijstaande huizen, etc. Hierdoor heeft Mark your floor voor elke situatie een passende manier om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een vloer op maat.

 • Advies op maat naar wensen en behoeften
 • Kwalitatieve gietvloeren
 • Specialist met jarenlange ervaring en kennis
 • 100% klanttevredenheid
 • Altijd en overal bereikbaar
 • Een prachtige Gietvloer op locatie in Gouda!

Wat zijn de kosten voor de realisatie van een gietvloer in Gouda?

De kosten van een gietvloer zijn sterk afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard speelt het oppervlakte van de vloer een grote rol. In tegenstelling tot alternatieve vloeren wordt een gietvloer per m2 voordeliger wanneer het oppervlakte toeneemt. Zoals al eerder aangegeven, wordt een gietvloer in een aantal lagen aangebracht. Doordat Mark your floor gevestigd is in Gouda zijn deze kosten aanzienlijk lager voor deze regio. Dit heeft ook als voordeel dat wij vrijblijvend langskomen om te kijken naar de ondergrond. Indien deze niet volledig egaal is, zijn er extra werkzaamheden nodig zodat de gietvloer goed aangebracht kan worden. Wilt u zo snel mogelijk een prijs ontvangen voor een gietvloer? Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar, zodat we zo snel mogelijk een vrijblijvend afspraak kunnen inplannen!