• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Haarlem

De vraag naar gietvloeren is de afgelopen jaren sterk toegenomen. Wat ons betreft een logische ontwikkeling. Gietvloeren zijn namelijk een uitkomst voor particulieren en bedrijven. Elke kamer in een woning kan voorzien worden van een gietvloer. Hierbij heeft u een ruime keuze uit verschillende soorten, kleuren en (extra) functionaliteiten. Ook bedrijven hebben veel baat bij de voordelen en functionaliteiten van een industriële gietvloer. Zo hebben wij in het verleden hallen van 800 vierkante meter voorzien van een functionele en goed ogende coatingvloer. In kleinere ruimtes komen gietvloeren echter ook uitstekend tot hun recht. Over het algemeen is de gietvloer geliefd vanwege haar strakke uiterlijk, maar een naadloze gietvloer zorgt ook voor veel praktische voordelen. Onze vloeren zijn namelijk: vloeistofdicht, slijtvast en chemicaliën bestendig. Op deze pagina geven wij meer informatie over wat Mark Your Floor kan betekenen voor uw gietvloer in Haarlem.

Waarom een gietvloer van Mark Your Floor?

Het leggen van gietvloeren is een specialistische klus. Zonder de nodige expertise, ervaring en materialen kunnen de eerdergenoemde functionaliteiten en het strakke uiterlijk niet gegarandeerd worden. Wij hebben echter in het afgelopen decennia enorm veel uiteenlopende projecten mogen realiseren. Hierdoor is ons leveringsprogramma uitgegroeid tot een aanbod dat aansluit op al de wensen en behoeften van huishoudens en bedrijven. De onderscheidende waarde van Mark Your Floor is het vinden en leggen van een passende vloer met de gewenste functionaliteiten voor elke ruimte. Onze gerealiseerde projecten lopen daarom uiteen van bedrijfshallen en (sport)verenigingen tot en met woon- en badkamers.

Gietvloer specialist_afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

dienst-betonlook-gietvloeren

Wat kost een gietvloer?

De kosten van een gietvloer zijn sterk afhankelijk van het type, het aantal m2 en de ondergrond. Het is daarom onmogelijk om zonder deze gegevens een goede prijsindicatie te geven. Wilt u zo snel mogelijk een prijsindicatie ontvangen? Vul dan hier het offerte formulier in. Ook zijn wij altijd te bereiken op +31 (0) 6 48 91 52 06.

Een persoonlijk advies

Het mag duidelijk zijn dat de keuze tussen gietvloeren enorm is. Daarom begrijpen wij maar al te goed dat u meer informatie nodig heeft voordat u een overwogen keuze kan maken. Onze prioriteit staat daarom bij een juiste informatie- en adviesvoorziening richting de klant. Daarom is het in sommige situaties belangrijk dat wij op locatie komen. Op deze manier kunnen wij een definitieve offerte geven, maar ook uw wensen en huidige situatie meenemen in een persoonlijk advies. Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies op locatie? Neem contact op en wij komen graag de nodige informatie verstrekken over een gietvloer in Haarlem.

Wat mag u verwachten?

Om u een kort beeld te geven van wat u kunt verwachten, streven wij naar de volgende verwachtingen bij de het leggen van de gietvloeren in Haarlem:

  • Kwalitatieve gietvloeren
  • Specialisten met jarenlange ervaring en kennis
  • Advies op maat naar wensen en behoeften
  • 100% klanttevredenheid
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Een prachtige Gietvloer op locatie in Haarlem!

Werkregio's

Bent u niet woonachtig of gevestigd in Haarlem? Geen probleem Mark Your Floor biedt de service ook aan in de regio’s Gouda, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Eindhoven, Breda, Den Haag, Alkmaar, Amsterdam, Almere, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht en Leiden!