• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Hilversum

Met een gietvloer in Hilversum maakt u iedere woning of ieder bedrijfspand strakker, dankzij het naadloze karakter van de vloer. Gietvloeren zijn enorm populair. Ze passen namelijk bij alle mogelijke interieurstijlen. Of u nu houdt van industrieel of modern, een gietvloer is hierbij te combineren. Door ruim 10 jaar ervaring is Mark Your Floor een echte specialist in gietvloeren. Iedere vloer vraagt om een unieke aanpak. Wij kunnen die leveren. Neem voor een gietvloer in Hilversum contact op met onze specialisten.

Snel een gietvloer in Hilversum plaatsen

U wilt een nieuwe vloer in uw woning of bedrijfspand in Hilversum laten plaatsen. Het liefst zo snel mogelijk. Dat kunnen onze specialisten realiseren. We brengen namelijk een gietvloer binnen drie dagen aan. Het gieten van een vloer vraagt om veel professionaliteit. Het is secuur werk, aangezien het gieten laag voor laag gebeurd. Gietvloeren bestaan namelijk uit meerdere lagen, vaak 4 tot 6. Het precieze aantal hangt af van uw wensen. Betreed nadat de vloer gegoten is de gietvloer zes tot zeven dagen niet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Gietvloeren zijn de beste keuze

Voor zowel woningen in Hilversum als bedrijfspanden zijn gietvloeren een geschikte keuze. De vloer zorgt niet alleen voor een strakke uitstraling, maar is ook nog eens zeer praktisch. Ze kunnen namelijk één geheel maken van een gebouw. Door meerdere ruimtes te voorzien van een gietvloer, verbindt u de ruimtes met elkaar. Dit kan u doen met PU (polyurethaan), Epoxy of Betonlook gietvloeren in allerlei verschillende kleuren. Deze vloeren zijn makkelijk te onderhouden. Ze zijn slijtvast, slipvast en vloeistofdicht. Hierdoor blijven ze goed schoon en gaat een gietvloer heel lang mee.

Altijd een goed resultaat

Als u een nieuwe vloer laat plaatsen, wilt u dat deze er goed uit komt te zien. Met de kwalitatieve gietvloeren van Mark Your Floor bent u van een goed resultaat verzekerd. Wij leveren altijd goede producten af. Of het nu in showrooms is, bedrijfshallen, badkamers of woonkamers in Hilversum. Daarnaast kunt u van ons een uitstekende service verwachten. Wij bieden:

  • Kwalitatieve gietvloeren
  • Altijd en overal bereikbaar
  • 100% klanttevredenheid
  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring
  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant

Maak een afspraak met de gietvloeren specialist

Wilt u dat wij als gietvloeren specialist bij u langskomen om een gietvloer in Hilversum te plaatsen? Maak dan een afspraak met ons via het contactformulier. U kunt ons ook bellen of mailen via 0648915206 of info@markyourfloor.nl.