• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer in appartement

Kies voor een gietvloer in uw appartement als u houdt van een strakke uitstraling. Gietvloeren zijn namelijk naadloos. Daarnaast zijn ze geluiddempend. Uitstekend geschikt dus voor appartementen. Een gietvloer laat u niet leggen, maar gieten. Dit kunt u het beste overlaten aan de vakmensen van Mark Your Floor. Wij beschikken over veel ervaring. Iedere vloer vraagt om een unieke aanpak. Als dé specialist in gietvloeren bent u bij ons van een goed resultaat verzekerd. Maak een afspraak en wij komen langs in uw appartement voor een gietvloer.

Voordelen van gietvloeren

Gietvloeren zijn opgebouwd uit verschillende lagen. Vaak verschilt het van 4 tot 6 lagen. Hoeveel lagen uw vloer bevat, is afhankelijk van uw wensen. U bepaalt dus zelf hoe uw gietvloer eruit komt te zien. Daarnaast zijn gietvloeren zeer onderhoudsvriendelijk. U houdt ze makkelijk schoon, wat natuurlijk belangrijk is in een appartement. De vloeren zijn slipvast, vloeistofdicht en slijtvast. Hierdoor kunnen ze heel lang mee.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_kl_03-1536x1024

Kies uw eigen stijl

Wat de interieurstijl van uw appartement ook is, een gietvloer past er altijd bij. U bent volledig vrij om de inrichting van uw dromen te kiezen. Gietvloeren zijn namelijk overal bij te combineren. Of u nu Epoxy, Betonlook of PU (polyurethaan) wilt. Zelfs het aanbod in kleuren is enorm. Houdt u van een moderne stijl? Of wilt u een warme uitstraling creëren? Alles is mogelijk! We helpen u graag aan de hand van deskundig advies een gietvloer te vinden die bij u past.

Snel een gietvloer in uw appartement

Laat uw appartement opknappen met een nieuwe gietvloer van Mark Your Floor. Wij kunnen binnen drie dagen de vloer in uw appartement gieten. U mag hierna zes tot zeven dagen niet over de vloer heen lopen, maar daarna kan het genieten beginnen! We leveren altijd mooie gietvloeren af, doordat wij secuur en professioneel te werk gaan. Er zijn u al veel klanten door heel Nederland voor gegaan. Wilt u ook naast een goed product, goede service ontvangen? Schakel ons in en profiteer van:

  • Ruim 10 jaar ervaring
  • Gratis & vrijblijvende offerte
  • Garantie NOA Afbouw

Maak een afspraak via ons contactformulier

Wilt u onze specialisten inschakelen voor een gietvloer in uw appartement? Vul dan ons contactformulier in om een afspraak te maken. U kunt ook bellen naar 0648915206 of een mail sturen via info@markyourfloor.nl. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem ook bij vragen gerust contact met ons op.