• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Leiden

Gietvloeren zijn populairder dan ooit te voren. Misschien kan de gietvloer wel bestempeld worden als dé hipste vloer van dit moment. Dit is met name te danken aan haar veelzijdigheid. Gietvloeren zijn namelijk niet alleen zeer stijlvol, ook zijn ze erg praktisch. Het schoonhouden- en maken is eenvoudig doordat de meeste soorten waterdicht, oplosmiddel vrij en chemicaliën bestendig zijn. Duurzaamheid is daarom een term die de gietvloeren van Mark Your Floor het best omschrijft. Doordat wij enkel de beste materialen gebruiken en beschikken over ruim 10 jaar ervaring in het vak garanderen wij een functionele en goed ogende vloer voor uw woning of bedrijfspand. Dus bent u woonachtig in Leiden en opzoek naar een industriële- of design vloer? Wij voorzien u graag van het nodige advies, zodat u straks kan genieten van dé gietvloer naar wens!

Voor welke ruimtes en doeleindes is een Gietvloer geschikt?

Het klinkt te mooi voor woorden, maar Mark Your Floor biedt gietvloeren aan voor zowat al de denkbare mogelijkheden in zowel woningen als bedrijfspanden. Hierbij maakt het niet uit of de vloer intensief gebruikt wordt, er gewerkt wordt met water of voorzien moet worden van een verwarming. Dankzij het brede aanbod aan gietvloeren vindt u altijd een (giet)vloer die matcht met uw wensen en behoeften. Al onze vloeren worden naadloos gelegd. Dit is niet alleen erg praktisch, ook ruimtes lopen hierdoor keurig in elkaar over. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van specifieke gietvloersoorten? Neem een kijkje op onze populairste vloerenpagina’s: de betonlook gietvloer en epoxy gietvloer. Ook kunt u altijd vrijblijvend contact op te nemen, zodat u een persoonlijk advies en aanbod vrijwel meteen ontvangt!

Gietvloer specialist_afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

dienst-betonlook-gietvloeren

Wat zijn de kosten voor het leggen van een gietvloer in Leiden?

De prijs van een gietvloer is afhankelijk van allerlei factoren. In eerste instantie is het belangrijk om te achterhalen wat de ondergrond is. Het type ondergrond heeft namelijk veel invloed op het realisatieproces. Uiteraard spelen ook het type gietvloer en het aantal vierkantenmeters hier een rol in. Aan de hand van deze factoren kunnen wij een prijsindicatie geven. Benieuwd? Vul dan hier het offerte formulier in! Heeft u liever wat persoonlijke hulp? Dat kan; wij staan klaar om u telefonisch of op locatie te helpen bij uw keuze!

Wat mag u verwachten?

Om u een kort beeld te geven van wat u kunt verwachten, streven wij naar de volgende verwachtingen bij de het leggen van de gietvloeren in Leiden:

  • Kwalitatieve gietvloeren
  • Specialisten met jarenlange ervaring en kennis
  • Advies op maat naar wensen en behoeften
  • 100% klanttevredenheid
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Een prachtige Gietvloer op locatie in Leiden!

Werkregio's

Bent u niet woonachtig of gevestigd in Leiden? Geen probleem Mark Your Floor biedt de service ook aan in de regio’s Gouda, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Eindhoven, Breda, Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Almere, Arnhem, Nijmegen, Dordrecht en Alkmaar!