• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Nieuwerkerk aan den IJssel

Welkom op de pagina Gietvloer Nieuwerkerk aan den IJssel van Mark Your Floor. Dankzij onze centrale ligging in Gouda zijn wij regelmatig werkzaam in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel. Zoals onze naam al zegt; wij drukken een stempel op onze gietvloeren. Niet letterlijk, maar de gietvloeren van Mark Your Floor zijn uniek en kwalitatief zeer hoog. Hoe wij ons onderscheiden? Dat lees je op de pagina Gietvloer Nieuwerkerk aan den IJssel!

Het gezicht achter Mark Your Floor

Al vanaf jongs af aan ben ik, Mark, gegrepen door mijn fascinatie voor gietvloeren. In mijn tienerjaren, en zelfs daarvoor, bracht ik mijn tijd door met mijn opa en zijn werknemers op gietvloer klussen. Toen der tijd erg bijzonder. Deze klussen waren namelijk de introductie van gietvloeren op de Nederlandse markt. Jarenlang heb ik ervaring gedaan op zeer uiteenlopende klussen. Met als resultaat Mark Your Floor; hét gietvloerbedrijf met een jonge frisse blik. Er is geen woning of bedrijfspand waar Mark Your Floor geen passende gietvloer voor kan realiseren. Momenteel is het mogelijk om uit maarliefst zeven verschillende gietvloeren en honderden kleuren te kiezen. Dit vinden wij erg belangrijk, want onze duurzame gietvloeren met lange levensduur moet volledig naar wens zijn. Hierbij is niet alleen het uiterlijk van de vloer, maar ook de functionaliteiten en eigenschappen erg belangrijk!

Gietvloer specialist_afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

dienst-betonlook-gietvloeren

Welke gietvloer is het meest geschikt voor mijn woning of bedrijfspand?

De ruime keus heeft als nadeel dat het overzicht van eigenschappen en voordelen van gietvloeren verloren gaan. Op onze gietvloerenpagina’s hebben wij per vloer een overzicht aan voordelen gegeven, zodat u meer duidelijkheid krijgt. Ook bieden wij de mogelijkheid om een contactformulier in te vullen. Dankzij de informatie uit dit formulier kunnen wij een persoonlijker advies geven. Aangezien wij op korte tijdafstand van uw woning of bedrijfspand gevestigd zijn, is het ook mogelijk om een vrijblijvende afspraak op locatie in te plannen. Op deze manier kunnen we tot in de details sparren over de mogelijkheden, het realisatieproces en de kosten.

Wat mag u verwachten?

Om u een kort beeld te geven van wat u kunt verwachten, streven wij aan de volgende verwachtingen te voldoen bij het leggen van uw gietvloer in Nieuwerkerk aan den IJssel:

  • Kwalitatieve en unieke gietvloeren
  • Specialistisch advies gebaseerd op jarenlange ervaring en kennis
  • Advies op maat naar wensen en behoeften
  • 100% klanttevredenheid
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Een prachtige Gietvloer op locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel!

Werkregio's

Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden betreft de gietvloeren in Nieuwerkerk aan den IJssel? U kunt altijd contact voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak! Wij van Mark Your Floor komen graag bij u langs.