• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Papendrecht

Voor een gietvloer in Papendrecht kunt u het beste terecht bij Mark Your Floor. Wij beschikken over ruim 10 jaar ervaring met gietvloeren. Hierdoor kunnen wij iedere ruimte er strak uit laten zien. Van woningen tot bedrijfspanden. Wij zijn overal voor in te zetten. Wat uw interieurstijl ook is, een gietvloer van Mark Your Floor past erbij. Gietvloeren zijn namelijk met alles te combineren. Wilt u een gietvloer specialist inschakelen in Papendrecht? Wij komen graag bij u langs.

Secuur gietvloeren plaatsen

Als echte gietvloeren specialist zijn wij zeer secuur in het plaatsen van gietvloeren. De naam zegt het eigenlijk al, maar gietvloeren worden gegoten op een ondervloer in plaats van gelegd. Dit gebeurt laag voor laag, want gietvloeren bestaan uit verschillende soorten lagen. Het aantal lagen van uw gietvloer in Papendrecht, is afhankelijk van uw wensen. Vaak varieert dit aantal tussen de 2 en 6 lagen. Gietvloeren zijn zeer snel aan te brengen, wij kunnen dit binnen drie dagen! Nadat wij de vloer professioneel gegoten hebben, mag u deze niet betreden voor zes tot zeven dagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Waarom een gietvloer de beste keuze is

Een gietvloer is de beste keuze voor uw woning of bedrijfspand in Papendrecht. De vloeren gaan namelijk heel lang mee. Ze zijn goed schoon te houden en kosten u nauwelijks onderhoud. Gietvloeren zijn daarbij slijtvast en vloeistofdicht. Naast al deze praktische voordelen, zijn gietvloeren ook nog eens heel mooi. U kunt kiezen uit verschillende soorten. Houdt u van een Betonlook, PU (polyurethaan) of Epoxy gietvloer? En in welke kleur wilt u de vloer hebben? De mogelijkheden om uit te kiezen zijn enorm. U kunt de vloer volledig afstemmen op uw eigen stijl en wensen. Door in meerdere ruimtes een gietvloer te laten plaatsen, verbindt u de ruimtes met elkaar waardoor er één geheel ontstaat.

Kwalitatieve gietvloer nodig in Papendrecht?

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een kwalitatieve gietvloer in Papendrecht. We hebben al in veel woningen en bedrijfspanden een gietvloer aan mogen brengen. Dit doen wij altijd met uitstekende service. Door uw wens centraal te stellen, willen wij het beste resultaat neerzetten. Of u nu op zoek bent naar een gietvloer voor in de woonkamer, badkamer, voor in een showroom of bedrijfshal. Wij kunnen u helpen. Onze voordelen zijn:

  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Kwalitatieve gietvloeren
  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring
  • 100% klanttevredenheid

Direct contact opnemen

Geef uw woning of bedrijfspand een opknapbeurt met een kwalitatieve gietvloer van Mark Your Floor. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? We komen graag bij u langs in Papendrecht om deze met u te bespreken. U kunt ook contact met ons opnemen. Dit doet u door het contactformulier op onze website in te vullen, te bellen naar 0648915206 of door te mailen naar info@markyourfloor.nl.