• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Reeuwijk

Staat u op het punt om de vloer in uw woning of bedrijfspand te vervangen? De gietvloer biedt in vrijwel elke situatie uitkomst. De keuze tussen verschillende soorten gietvloeren zorgt er namelijk voor dat elke ruimte ongeacht grootte en functie voorzien kan worden van een gietvloeren. De realisatie van een gietvloer is echter een specialistische klus. Dankzij de toenemende populariteit van gietvloeren neemt het aantal aanbieders van gietvloeren sterk toe. Logisch, want de gietvloeren zijn prachtig en erg functioneel. De kanttekening is echter dat een gietvloer alleen volledig tot zijn recht komt wanneer deze met zorg door expert wordt gelegd. Op deze pagina, Gietvloer Reeuwijk, geven wij graag meer informatie over:

  • De passie voor gietvloeren van Mark Your Floor;
  • voor- en nadelen van gietvloeren;
  • mogelijkheden van gietvloeren;
  • prijzen van gietvloeren.

Mark Your Floor zijn passie voor gietvloeren

Zoals eerder benoemd zijn gietvloeren populairder dan ooit. De gietvloer heeft ondertussen al een flinke historie. Ongeveer twintig jaar geleden werd de gietvloer namelijk geïntroduceerd op de Nederlandse markt. Toen der tijd volledig gericht op industriële bedrijven. Met eigen ogen zag ik, Mark eigenaar van Mark Your Floor, hoe mijn opa vol trots dit nieuwe type vloer aanbracht bij bedrijven. Inmiddels twee decennia later is Mark Your Floor opgericht, zodat ik mijn stempel kan drukken op de markt waar mijn opa ooit mee begonnen is. Dankzij de centrale ligging van Mark Your Floor in Gouda kom ik graag vrijblijvend langs op locatie in Reeuwijk om kennis te maken!

Gietvloer specialist_afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

dienst-betonlook-gietvloeren

Mogelijkheden van gietvloeren in Reeuwijk

Het is inmiddels duidelijk dat gietvloeren in diverse ruimtes toe te passen zijn. Hierbij lopen de mogelijkheden sterk uiteen. Denk aan de kleurkeuze, maar ook al de eventuele extra opties. Eerder noemde we al de optie voor vloerverwarming. Er zijn echter nog veel meer mogelijkheden. In industriële omgevingen kan de toepassing van anti-slip erg fijn zijn. Wist u dat gietvloeren zelfs op wanden toe te passen zijn? Wij bespreken graag al de mogelijkheden voor uw situatie op locatie of in een telefonisch kennismakingsgesprek.

Wat kost een gietvloer?

Het is voor ons onmogelijk om een standaardprijs te geven voor onze gietvloeren. De prijs is te sterk afhankelijk van allerlei variabelen. Denk hierbij aan de grootte, eventuele opties, type ondergrond en de reisafstand. Laatstgenoemde is geen probleem voor u aangezien wij gevestigd zijn in Gouda! Echter na het invullen van het contactformulier of het verstrekken van de benodigde informatie op een andere manier maken wij graag vrijblijvend een offerte.

Neem vrijblijvend contact op!

Benieuwd wat Mark Your Floor voor u kunt betekenen? Graag voorzien wij u vrijblijvend van informatie. Dit kan telefonisch, per mail of op locatie!