• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Rijswijk

Als u een gietvloer in Rijswijk wilt kopen, kunt u het beste de specialisten van Mark Your Floor inschakelen. Wij weten precies wat de mogelijkheden zijn op basis van uw wensen. Al veel klanten zijn u voorgegaan, die wij blij hebben mogen maken met één van onze gietvloeren. Als echte gietvloeren specialist leveren wij altijd een goed resultaat. Bent u benieuwd of een gietvloer iets voor u is? Gietvloeren zijn te combineren met alle interieurstijlen, van modern tot industrieel. We komen graag in contact met u om u te helpen een gietvloer in Rijswijk uit te zoeken.

Ruim 10 jaar ervaring met gietvloeren plaatsen

Gietvloeren worden niet gelegd, ze worden gegoten. Dit moet secuur gedaan worden, want gietvloeren bestaan uit verschillende lagen. Eén voor één worden de lagen op elkaar gegoten. Door ruim 10 jaar ervaring met het plaatsen van gietvloeren, weten wij hoe we dit professioneel moeten aanpakken. Het aantal lagen dat bij u in Rijswijk gegoten wordt, is van u afhankelijk. Uw wensen staan namelijk altijd centraal. Onze specialisten gieten uw vloer binnen drie dagen. U mag vervolgens zes tot zeven dagen de vloer niet betreden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Waarom gietvloeren populair zijn

Gietvloeren zijn niet alleen mooi, ze zijn ook heel praktisch en gebruiksvriendelijk. De vloer blijft lang mooi dankzij het naadloze en onderhoudsvriendelijke karakter. Gietvloeren zijn namelijk vloeistofdicht, slipvast en slijtvast. De vloer is gemakkelijk schoon te houden. U kunt er dus lang van genieten. Daarbij kunt u een gietvloer volledig afstemmen op uw wensen. Gaat uw voorkeur uit naar Epoxy, PU (polyurethaan) of Betonlook gietvloeren? En welke kleur? Door in meerdere ruimtes gietvloeren te plaatsen, ontstaat er één geheel in uw woning of bedrijfspand in Rijswijk. Gietvloeren verbinden namelijk verschillende ruimtes met elkaar.

Kwalitatieve producten en uitstekende service

Wanneer u een gietvloer laat plaatsen in uw woning of bedrijfspand in Rijswijk, wilt u natuurlijk dat dit goed gebeurt. Mark Your Floor levert enkel kwalitatieve producten af en biedt u daarnaast een uitstekende service. We hebben al veel ruimtes van een gietvloer kunnen voorzien. Van bedrijfshallen tot badkamers of van showrooms tot woonkamers. Als gietvloeren specialist kunnen wij overal een gietvloer plaatsen. Wij bieden u:

  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring
  • Kwalitatieve gietvloeren
  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant
  • 100% klanttevredenheid
  • Altijd en overal bereikbaar

Laat een gietvloer aanbrengen in Rijswijk

Schakel Mark Your Floor in voor het aanbrengen van een kwalitatieve gietvloer in Rijswijk en u bent verzekerd van het beste resultaat. Maak een afspraak, zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken. U kunt ons bereiken via 0648915206, info@markyourfloor.nl of het contactformulier op de website.