• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Spijkenisse

Wilt u een gietvloer in Spijkenisse laten aanbrengen in uw woning of bedrijfspand? Dit kunt u het beste laten doen door Mark Your Floor: dé specialist in gietvloeren! Hoe uw woning of bedrijfspand er ook uitziet, wij weten zeker dat een gietvloer hierbij past. Gietvloeren zijn namelijk te combineren met iedere interieurstijl. Van modern tot industrieel. Alles is mogelijk. U creëert er een strakke uitstraling mee, want gietvloeren zijn compleet naadloos. Wilt u weten wat de mogelijkheden van een gietvloer in Spijkenisse zijn? Neem gerust contact met ons op.

Gietvloer plaatsen in Spijkenisse

Wilt u een gietvloer laten plaatsen in Spijkenisse? Het belangrijkste dat u moet weten is dat gietvloeren uit meerdere lagen worden opgebouwd. De vloer wordt laag voor laag gegoten in plaats van gelegd. Op basis van uw specifieke wensen bepalen we hoeveel verschillende lagen er nodig zijn. Doorgaans verschilt dit van 4 tot 6 lagen. Dankzij de nodige jaren ervaring kunnen onze specialisten uw vloer professioneel, secuur én snel gieten. Binnen drie dagen is de gietvloer gegoten. Tot zes of zeven dagen na het gieten, mag u niet op de vloer komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Het gemak van gietvloeren

Gietvloeren bieden u enorm veel wooncomfort. Ze zijn praktisch en hebben een groot gebruiksgemak. De vloeren zijn vloeistofdicht, slipvast, slijtvast en zeer onderhoudsvriendelijk. U houdt een gietvloer makkelijk schoon waardoor de vloer zijn mooie, strakke uitstraling behoudt. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende soorten en kleuren gietvloeren, waardoor u helemaal uw eigen stijl kunt creëren. We bieden Betonlook gietvloeren aan, PU (polyurethaan) gietvloeren en Epoxy gietvloeren in allerlei verschillende kleuren. Maak van uw woning in Spijkenisse één geheel door in meerdere ruimtes een gietvloer aan te brengen.

In te schakelen door particulieren en bedrijven

U kunt ons zowel voor uw woning als voor uw bedrijfspand inschakelen. Wij werken voor particulieren en bedrijven. Van badkamers tot woonkamers en van showrooms tot bedrijfshallen. In omgeving Spijkenisse hebben wij al veel mensen mogen verblijden met een nieuwe gietvloer. We leveren u een goed product tegen uitstekende service. De voordelen die wij u bieden zijn:

  • Kwalitatieve gietvloeren
  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant
  • Altijd en overal bereikbaar
  • 100% klanttevredenheid
  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring

Contactmogelijkheden Mark Your Floor

Voor een gietvloer in Spijkenisse van Mark Your Floor kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website. Het is ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken via 0648915206 of per mail door een bericht te sturen naar info@markyourfloor.nl. Heeft u vragen of behoefte aan meer informatie? Onze specialisten helpen u graag verder!