• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Waddinxveen

De gietvloer neemt toe in populariteit, ook in regio Waddinxveen. Dat vinden we van Mark Your Floor heel logisch, want gietvloeren zijn overal bij te combineren. Of u nu een industriële of moderne interieurstijl heeft, een gietvloer past er bij. Gietvloeren zijn namelijk naadloos. Hierdoor geven ze een strakke uitstraling aan iedere ruimte. Bent u op zoek naar een gietvloer in Waddinxveen? Of het nu voor uw woning of voor uw bedrijfspand is, de specialisten van Mark Your Floor leveren u het beste resultaat!

Gietvloer laten plaatsen door specialisten

Gietvloeren worden op een ondervloer aangebracht. Ze worden gegoten in plaats van gelegd. Doordat gietvloeren uit verschillende lagen worden opgebouwd, verloopt het gieten van de vloer laag voor laag. Hoeveel lagen er nodig zijn, bepalen we op basis van uw wensen. Onze specialisten gieten uw vloer zeer secuur en professioneel. Daarbij werken ze snel. Binnen drie dagen is uw gietvloer klaar in Waddinxveen. Loop er hierna zes tot zeven dagen niet overheen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

De functie van gietvloeren

Gietvloeren hebben een mooi, strak uiterlijk. Dit komt doordat ze volledig naadloos zijn. Door gietvloeren in meerdere ruimtes aan te brengen, verbindt u de ruimtes met elkaar en zorgt u voor één geheel. U bepaalt zelf welke gietvloer u het meest geschikt vindt voor uw woning of bedrijfspand in Waddinxveen. Een Epoxy, Betonlook of PU (polyurethaan) gietvloer. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in ontelbaar veel verschillende kleuren. U kunt de vloer dus volledig op uw wensen afstemmen. Daarnaast zijn gietvloeren zeer praktisch en beschikken ze over een groot gebruiksgemak. Ze zijn namelijk slipvast, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en vloeistofdicht. Gietvloeren blijven lang mooi en hebben een lange levensduur.

Wat u van ons kunt verwachten

Als gietvloer specialist leveren wij de beste gietvloeren af in Waddinxveen. We leveren u niet alleen een product, maar bieden u ook zeer goede service. We streven altijd naar 100% klanttevredenheid. Daarom zetten we uw wensen centraal. Of u ons nu in wilt schakelen voor een gietvloer in uw woning of bedrijfspand. Van woonkamers tot badkamers en van showrooms tot bedrijfshallen. Overal kunnen wij een vloer aanbrengen. Onze kwaliteiten zijn:

  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring
  • Altijd en overal bereikbaar
  • 100% klanttevredenheid
  • Kwalitatieve gietvloeren
  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant

Contactmogelijkheden voor een gietvloer in Waddinxveen

Neem contact op met Mark Your Floor voor een kwalitatieve gietvloer in Waddinxveen. U bereikt ons door te bellen naar 0648915206, via ons contactformulier of door te mailen naar info@markyourfloor.nl. Ook wanneer u vragen heeft staan we u graag te woord.