• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Wassenaar

Wilt u een gietvloer laten plaatsen in Wassenaar? Dit kunt u het beste laten doen door Mark Your Floor. Iedere vloer heeft een uniek karakter en heeft daarom een andere aanpak nodig. Dankzij de nodige jaren ervaring weten wij precies wat er nodig is om bij u de vloer van uw dromen af te leveren. Wat uw interieurstijl ook is, van industrieel tot modern, gietvloeren zijn overal mee te combineren. Daardoor zijn gietvloeren zo populair. Wilt u weten wat de mogelijkheden van een gietvloer in Wassenaar zijn? Neem gerust contact met ons op.

Hoe is een gietvloer opgebouwd?

De naam geeft het al weg, maar gietvloeren worden gegoten en niet gelegd. Dit verloopt laag voor laag, want gietvloeren bestaan uit meerdere lagen. Hoeveel lagen dit zijn, is van uw wensen afhankelijk. Vaak varieert dit van 4 tot 6 laags. Het aanbrengen van gietvloeren is zeer secuur werk. Onze specialisten weten precies hoe ze dit moeten doen. Het zijn echte professionals en ze kunnen binnen drie dagen al klaar zijn met het gieten van uw vloer in Wassenaar. Na het gieten mag u zes tot zeven dagen niet op de vloer lopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

Redenen voor een gietvloer in Wassenaar

Waarom u het beste kunt kiezen voor een gietvloer in Wassenaar? Dat is heel simpel. Gietvloeren zijn namelijk niet alleen praktisch, ze hebben ook een groot gebruiksgemak. Het kost u weinig moeite om de vloer schoon te houden. Gietvloeren zijn namelijk naadloos. Daarnaast zijn ze vloeistofdicht, slipvast, onderhoudsvriendelijk en slijtvast. De vloer blijft lang mooi en heeft een lange levensduur. Ook kunt u van uw woning of bedrijfspand één geheel maken door een gietvloer aan te brengen. Gietvloeren zorgen er namelijk voor dat verschillende ruimtes met elkaar verbonden worden. Naast al deze redenen heeft u bij gietvloeren de mogelijkheid om de vloer geheel in uw eigen stijl te creëren. Of u nu een Betonlook, PU (polyurethaan) of Epoxy gietvloer wilt. Het aanbod is enorm, ook qua kleuren.

Voor particulieren en bedrijven

Wij zijn niet alleen dé gietvloeren specialist voor particulieren, maar ook voor bedrijven. We hebben al veel klanten in Wassenaar aan een gietvloer kunnen helpen. Of het nu voor uw bedrijfshal, showroom, woonkamer of badkamer is. Onze specialisten leveren altijd een goed resultaat af. Daarnaast staan we ook bekend om onze uitstekende service. De voordelen die wij bieden zijn verder:

  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant
  • Altijd en overal bereikbaar
  • 100% klanttevredenheid
  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring
  • Kwalitatieve gietvloeren

De contactmogelijkheden van Mark Your Floor

Om een gietvloer in Wassenaar te laten plaatsen door de specialisten van Mark Your Floor, kunt u contact met ons opnemen. We zijn te bereiken via 0648915206, ons contactformulier of info@markyourfloor.nl. Ook wanneer u meer informatie wilt over onze mogelijkheden kunt u gerust contact opnemen. We staan u graag te woord!