• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Woerden

De gietvloer is niet meer weg te denken uit de huidige inrichting van woningen, bedrijfspanden en eigenlijk elk ander gebouw! De veelzijdigheid van gietvloeren is namelijk naast de prachtige look en feel erg belangrijk in de overweging voor een nieuwe vloer. Kortom; staat u op het punt om uw woning of bedrijfspand te voorzien van een nieuwe (giet)vloer? Mark Your Floor is een gietvloer-specialist met veel ervaring. Ongeacht het doeleinde, de grootte en kleurstelling van een ruimte, de gietvloeren van Mark Your Floor bieden uitkomst. Op deze pagina beschrijven wij de voordelen van een gietvloer, het onderscheidend vermogen van Mark Your Floor en het kostenplaatje van een gietvloer in Woerden.

De kosten van een gietvloer in Woerden

Eén van de meest gestelde vragen is: ‘wat zijn de kosten wanneer ik mijn woning of bedrijfspand in Woerden wil voorzien van een gietvloer?’. Een logische vraag. Jammer genoeg kunnen wij hier niet één concreet antwoord op geven. Onze vloeren zijn namelijk maatwerk, waardoor de prijs sterk afhankelijk is van verschillende factoren. De grootte van de vloer, het type gietvloer, de staat van de te behandelen ondergrond en de uit te voeren reparaties is van invloed op de prijs. Bent u benieuwd wat de beoogde kosten zijn in uw situatie? Neem dan direct contact op of vul ons offerteformulier in. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk een prijsindicatie ontvangt. Ook is het mogelijk dat wij vanwege de korte reistijd vrijblijvend langs komen om het project zelf te bekijken en verdere details af te stemmen.

Gietvloer specialist_afbeelding

Benieuwd naar de mogelijkheden?

dienst-betonlook-gietvloeren

Waarom Mark Your Floor?

Mark, het gezicht achter Mark Your Floor, is al sinds jongs af aan geïntrigeerd door gietvloeren. Zijn opa was een van de eerste vakmannen die de techniek van gietvloeren toepaste. Als kleine jongen ging Mark al graag mee naar klussen, met name degene met gietvloeren! In de afgelopen jaren heeft hij van echte vakmensen, en zichzelf, de fijne kneepjes geleerd. Als Mark Your Floor heeft hij zich gespecialiseerd in functionele en strak ogende gietvloeren. Hierbij lopen de doeleinde van ruimtes, en tegelijk vloeren, uiteen van grote industriële hangars tot een badkamer met vloerverwarming. Naast de passie, expertise en ervaring is Mark Your Floor ook aangesloten bij het NOA (De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven). Als opdrachtgever krijgt u hierdoor automatische een NOA-Afbouwgarantie.

De voordelen van een gietvloer in een woning of bedrijfspand

Al eerder beschreven wij dat gietvloeren uitermate geschikt zijn voor sterk uiteenlopende doeleinden. Er kan gerust gezegd worden dat dit een understatement is. De meest specifieke wensen en behoeften voor ruimtes kunnen vervuld worden. In onderstaande opsomming beschrijven wij de meest belangrijke voordelen. Benieuwd waarom een kernmerk ontbreekt? Neem vooral contact op, zodat een van onze specialisten u van antwoorden kan voorzien!

  • Al de gietvloeren worden naadloos afgewerkt;
  • De gietvloeren van Mark Your Floor zijn duurzaam;
  • Zelfs chemicaliën tasten de gietvloer niet aan;
  • Enkele gietvloeren kunnen voorzien worden van een anti-slip laag, vloerverwarming en brandvertragend effect;
  • De meeste soorten Mark Your Floor gietvloeren zijn UV bestendig, anti-allergie, geluid dempend, waterdicht, slijtvast en onderhoudsarm;
  • De keuze tussen RAL-kleuren zijn oneindig;
  • Combinaties tussen kleuren zijn mogelijk Benton-look gietvloer.

Het onderscheidend vermogen van Mark Your Floor

Mark Your Floor is ontstaan uit de passie van Mark voor gietvloeren. Al van jongs af aan is hij gegrepen door leggen van maatwerk (giet)vloeren. Dankzij het meewerken bij zijn opa, een van de initiators van gietvloeren op de Nederlandse markt, ontstond zijn liefde voor het vak. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben, brengt hij zijn deskundigheid tot uiting in functionele en goed ogende gietvloeren. Naast de passie, expertise en ervaring is Mark Your Floor ook aangesloten bij het NOA (De Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven). Als opdrachtgever krijgt u hierdoor automatische een NOA-Afbouwgarantie.