• Ruim 10 jaar ervaring
  • Showroom bij uw thuis
  • Persoonlijk contact één vast aanspreekpunt

Gietvloer Zeist

Mark Your Floor kan iedere ruimte in Zeist een strakke uitstraling geven door een kwalitatieve gietvloer aan te brengen. Gietvloeren passen bij ieder interieur. Zowel in woningen, als in bedrijfspanden. U kunt de gietvloer overal mee combineren. Of u nu een moderne of industriële interieurstijl heeft. Hierdoor neemt de populariteit van deze vloer snel toe. Bent u benieuwd wat een gietvloer in Zeist u nog meer kan bieden? We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Gietvloer in Zeist binnen drie dagen

Wilt u ook snel van uw nieuwe vloer in Zeist kunnen genieten? Wij kunnen binnen drie dagen een gietvloer plaatsen. Nadat de vloer door ons gegoten is, mag u hier zes tot zeven dagen niet op komen. Het gieten van een gietvloer is secuur werk. Gietvloeren bestaan namelijk uit meerdere lagen en worden laag voor laag gegoten. Doorgaans worden gietvloeren opgebouwd met 4 tot 6 lagen. Dit hangt af van uw specifieke wensen. Wat u ook wenst, wij beschikken over de nodige ervaring en professionaliteit om dit te laten slagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MYF_Hector-Berliozstraat_gr

De populariteit van gietvloeren

Gietvloeren zijn naadloos. Dit maakt de vloer niet alleen mooi, maar ook praktisch. Gietvloeren beschikken over een hoog gebruiksgemak. Door een gietvloer in meerdere ruimtes te plaatsen, verbindt u de ruimtes met elkaar waardoor er één geheel ontstaat. Dit kan u doen met Epoxy, PU (polyurethaan) of Betonlook gietvloeren in verschillende kleuren. U kunt de vloer volledig op uw stijl afstemmen. Gietvloeren gaan heel lang mee. Ze zijn eenvoudig in onderhoud, slijtvast, vloeistofdicht en slipvast. Met een gietvloer in uw woning of bedrijfspand in Zeist profiteert u van al deze voordelen.

Gietvloer specialist voor particulieren en bedrijven

Als gietvloeren specialist leveren wij altijd een goed resultaat af. Zowel aan particulieren als aan bedrijven in Zeist. Of u nu voor uw bedrijfshal of showroom een gietvloer wilt. Voor uw badkamer of woonkamer. Onze mogelijkheden zijn eindeloos. We leveren u meer dan enkel een product. We staan ook bekend om onze goede service. Door uw wensen centraal te stellen streven wij naar 100% klanttevredenheid. Onze voordelen zijn samengevat:

  • Kwalitatieve gietvloeren
  • Specialistisch werk met jarenlange kennis en ervaring
  • Altijd en overal bereikbaar
  • Advies volledig naar de wensen en behoeften van de klant
  • 100% klanttevredenheid

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u Mark Your Floor inschakelen om een gietvloer bij u in Zeist te plaatsen? Laat een bericht achter via ons contactformulier en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 0648915206 of via de mail door een mail te sturen naar info@markyourfloor.nl.